Horoscop

Capricornii trebuie să-şi stăpânească nervozitatea

Sunteţi cam irascibil, din cauza stresului şi a oboselii acumulate. Evitaţi discuţiile în contradictoriu! Sunteţi predispus la unele probleme de sănătate.

TAUR
Colaborarea cu un partener de afaceri vă dă dureri de cap. Totul porneşte de la bani: se pare că nu vă înţelegeţi în legătură cu o investiţie. Evitaţi disputele şi căutaţi o soluţie comună.

GEMENI
Din cauza unor evenimente neprevăzute, nu vă puteţi respecta programul stabilit. Nu vă puneţi mari speranţe într-o afacere demarată recent. S-ar putea să fiţi dezamăgit.

RAC
Începeţi o activitate care vă poate aduce avantaje materiale, cu condiţia să vă temperaţi spiritul critic. Este recomandabil să fiţi conciliant în discuţiile cu colegii de serviciu şi cu partenerul de viaţă.

LEU
Un membru al familiei nu îşi respectă o promisiune în legătură cu o sumă de bani. Nu vă grăbiţi să îi faceţi reproşuri! S-ar putea să aibă motive obiective. Ar fi bine să daţi dovadă de mai multă flexibilitate în relaţiile cu prietenii şi familia.

FECIOARĂ
Pe plan profesional, eforturile susţinute din perioada precedentă încep să dea roade. Din cauza atmosferei tensionate, relaţiile cu cei din jur pot avea de suferit.

BALANŢĂ
Partenerul de viaţă vă face reproşuri neîntemeiate. Păstraţi-vă calmul şi evitaţi o confruntare. Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie familiei şi, în special, partenerului de viaţă.

SCORPION
S-ar putea să fiţi implicat într-un scandal la locul de muncă din cauza bârfelor unei femei mai în vârstă. Nu răspundeţi la provocări! Situaţia se va lămuri şi totul va reveni la normal.

SĂGETĂTOR
Ar fi bine să evitaţi deplasările cu autoturismul. Există pericolul să fiţi implicat într-un accident de circulaţie. Speculaţiile financiare sunt de evitat.

CAPRICORN
Aveţi de rezolvat multe probleme la locul de muncă, dar colegii nu se grăbesc să vă ajute. Dacă nu vă stăpâniţi nervozitatea, riscaţi să faceţi afirmaţii pe care le veţi regreta.

VĂRSĂTOR
Deveniţi impulsiv din cauza unor neînţelegeri cu şeful direct. Fiţi prudent în afirmaţii! Stăpâniţi-vă nervozitatea în discuţiile cu partenerul de viaţă, altfel riscaţi să tensionaţi atmosfera din familie.

PEŞTI
Primiţi vestea pe care o aşteptaţi de mult timp, în legătură cu plecarea într-o călătorie în interes personal. Partenerul de viaţă vă reproşează că nu v-aţi ales bine momentul pentru această deplasare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *