MoldovaSocial

Caz ȘOCANT la Drochia! Un minor a fost bătut, umilit și impus să-și ceară scuze în genunchi

Un incident șocant a avut loc la Drochia. Un minor a fost bătut, umilit și chiar a fost impus să-și ceară scuze în genunchi în timp ce era filmat, în localitatea Popeștii de Jos.

Conform informațiilor, aceast incident s-ar fi întâmplat în urma unui conflict care s-a iscat între doi băieți la școală.

„Unul din copii i s-a plâns tatălui, precum că a fost fost bătut de către un alt copil, în satul Popeștii de Jos, raionul Drochia. Fără să stea mult pe gânduri, bărbatul și soția acestuia au prins minorul cu pricina, pe care l-au bătut, umilit și impus în genunchi să-și ceară scuze, în timp ce era filmat de soția agresorului”.

Din aceleași informații publicate, băiatul umilit are doar un părinte și se află în grija bunelului, în timp ce mama, acestuia, este plecată la muncă peste hotare, scrie Realitatea.md.

După scurt timp, informațiile au fost făcute publice pe o rețea de socializare, iar urmare a sesizării, oamenii legii din Drochia spun că au înregistrat cazul și au fost demarate toate acțiunile de stabilire a circumstanțelor.

„Poliția din Drochia s-a autosesizat în privința imaginilor apărute pe o pagină de socializare, cu o postare prin care suntem sesizați că un copil minor ar fi fost maltratat și umilit de către persoane mature, în urma unui conflict între copii, apoi impus în genunchi să-și ceară scuze. Poliția imediat a înregistrat cazul și au fost demarate toate acțiunile de stabilire a circumstanțelor”se arată în nota informativă a Poliției.

Sursa: Realitatea.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *