Actualitate

Ce cadouri să le dai prietenelor în funcție de personalitatea fiecăreia

Dar dacă privești lucrurile din altă perspectivă, poate vei mai găsi, totuși, daruri cu care să o surprinzi sau cu care să o faci fericită. Până acum, poate că i-ai oferit lucruri pe care știai că și le dorește, de care avea nevoie sau despre care ai crezut că i-ar plăcea. Totuși, când cumperi un cadou, poți să ții cont doar de personalitatea celei căreia i-l oferi.

1. Personalitatea sangvinică

Când te gândești la cadouri femei, îți vin în minte numeroase idei, dar nu întotdeauna iei în calcul personalitatea celei în cauză. Dacă prietena ta este energică, optimistă și mereu dornică de experiențe noi, e posibil să facă parte din categoria sangvinicilor. Pentru că cei cu acest tipar de personalitate adoră călătoriile și distracția, o variantă de cadou pentru o prietenă sangvinică o reprezintă un city-break într-o țară pe care nu a vizitat-o încă. Asta include noutate, îi va stârni curiozitatea și va avea ocazia să își consume energia vizitând destinația pe care i-o propui.

Poate fi, totuși, o variantă costisitoare, așa că, în locul ei, poți opta pentru o excursie de două-trei zile într-o destinație din țară încă necunoscută pentru ea, dar unde să poată participa și la diverse activități organizate acolo.

2. Personalitatea flegmatică

Acest tip se evidențiază printr-un nivel ridicat de sociabilitate și de empatie, dar și prin ușurința de exprimare a sentimentelor. Sunt, așadar, persoane calde și sufletiste cărora le place să interacționeze cu ceilalți.

Dacă ți-ai recunoscut deja una dintre prietene în această descriere, te poți gândi ca, de ziua ei, să mergeți împreună la un film de dragoste sau să îi dăruiești o carte de același gen. Altă variantă potrivită de cadou ar fi să o înscrii la cursuri de teatru pentru amatori – mai ales dacă are și înclinații spre această zonă – deoarece astfel ar putea să își exprime sentimentele într-o formă indirectă, prin personajele interpretate și, în același timp, să interacționeze cu alte persoane.

3. Personalitatea colerică

Dacă ai o prietenă care nu te menajează niciodată, îți spune adevărul fără ocolișuri chiar și atunci când e dureros și este prima când vine vorba despre competiții și provocări, înseamnă că personalitatea ei este colerică.

Pentru ea, nu trebuie să eziți să cumperi cadouri îndrăznețe, care să îi probeze ambiția și curajul. Oferă-i o invitație la o activitate riscantă, cum ar fi un salt cu parașuta, sau o experiență cu o mașină de raliu. Ambele implică adrenalina și măsurarea curajului și sunt activități inedite, pe care nu are ocazia să le încerce în fiecare zi.

4. Personalitatea melancolică

Cea din grupul tău care este cea mai „cuminte”, care este mai mereu calmă și care nu încalcă niciodată regulile este cea cu personalitate melancolică. Cadourile pentru ea nu trebuie să fie extrem de originale sau ieșite din comun, ci să se plieze pe activitățile ei obișnuite și pe valorile morale pe care le are.

Îi poți oferi o invitație la teatru, un bilet la concertul artistului ei preferat sau doar să o duci într-un loc frumos, în care ea nu a mai fost, cum ar fi o cafenea sau o ceainărie deosebită. Nu este adepta senzațiilor tari, așa că nu îi oferi experiențe care

https://a1.ro
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *