Actualitate

Ce înseamnă când visezi apa. Ce simbol au culorile și starea apei din vis

Semnificatiile apei in vis

Stropi de apa: Este in mesaj de trezire. Ai grija de viata ta si nu mai pierde timpul.

Apa fierbe/fierbinte: Inseamna ca emotiile sunt la cote inalte si ar trebui sa lasi presiunea sa iasa. S-ar putea sa fi atins punctul culminant in situatia actuala. Daca oparesti cu apa inseamna ca vei avea de suferit daca nu ai grija de emotiile tale. Trebuie sa iti acorzi timp si sa te relaxezi.

Asculti apa: Este timpul pentru reflectie si sa faci pace cu gandurile si emotiile tale.

Sa mergi pe apa: Inseamna ca iti poti controla emotiile. S-ar putea, de asemenea, sa ai unele calitati ascunse.

Tsunami: Acest vis infricosator inseamna ca nu poti face fata unei forte puternice pe care nu o poti controla. Asta inseamna ca trebuie sa gasesti protectie. Mai poate indica o schimbare inconstienta din cauza represiunii tuturor emotiilor care acum sunt pe cale sa erupa. Modul in care te simti si actionezi in vis arata modul in care vei gestiona aceasta situatie.

Rauri: Raurile simbolizeaza calatoria ta in viata indiferent ca este una fizica sau spirituala. Daca raul are un curs rapid, inseamna ca te pasc schimbari rapide. Sau este posibil sa te simti lipsit de control in viata ta asa ca trebuie sa incetinesti putin ritmul. Daca raul este calm inseamna ca te simti confortabil cu schimbarile din viata de zi cu zi. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *