ActualitateSănătate

Ce s-ar putea întâmpla cu actorul după ce a fost operat

Noi detalii despre starea de sănătate a maestrului Florin Piersic: Ce s-ar putea întâmpla cu actorul după ce a fost operat Actorul Florin Piersic a fost operat la Spitalul Foișor din București. Florin Piersic a fost supus unei intervenții chirurgicale extrem de dificile. Medicii de la Spitalul Foișor i-au montat maestrului o proteză provizorie, cu pompă de antibiotic pentru a curăța locul. Evoluția postoperatorie a marelui actor a fost una foarte bună. În acest moment se află pe secția de Terapie Intensivă, având în vedere complexitatea intervenției chirurgicale prin care a trecut. Din fericire, operația a fost un succes, spun medicii. Proteza care i-a fost îndepărtată a fost montată în anul 2019, însă acum devenise sursa infecției generalizate.

Florin Piersic s-ar putea întoarce la Institutul din Cluj Napoca

Florin Piersic s-ar putea întoarce la Institutul din Cluj Napoca, deoarece, potrivit surselor Antena 3 CNN, ar avea nevoie de un nou stimulator cardiac, în condițiile în care cel pe care îl avea montat i-a fost îndepărtat. Ministrul Sănătății l-a vizitate pe maestrul Florin Piersic înainte ca acesta să fie operat. Iar Alexandru Rafila s-a declarat încrezător.

”Am stat de vorbă cu domnia sa, l-am încurajat, părea și el încrezător într-o evoluție favorabilă. Am fost la el împreună cu colegii mei de la Institutul Matei Balș. Avea o stare de spirit bună, era încrezător, pozitiv, optimist, are un suflet mare și lucrul ăsta contează foarte mult inclusiv în ceea ce privește evoluția bolii”, a explicat Alexandru Rafila. Ministrul Sănătății a explicat că echipa medicală va continua să îl monitorizeze pe Florin Piersic și să îi prescrie cel mai potrivit tratament.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *