Social

Cum îți alegi un aspirator robot bun pentru casă

Curățarea casei nu a fost niciodată mai ușoară decât cu un aspirator robot, care vă poate mătura, curăța și aspira podelele fără să ridicați un deget.

Dispozitivele care funcționează cu baterii în cauză se pot încărca singure, își pot goli coșul de gunoi și multe altele. Dacă sunteți în căutarea de cel mai bun aspirator robot, informațiile de mai jos ar trebui să fie utile.

Este de netăgăduit că cultura larg răspândită de lucru de acasă a permis mai multor persoane opțiunea de a evita complet necazurile de navetă și setarea tradițională de birou. Deoarece acum există oameni în casă în mod constant, este esențial ca podelele să fie păstrate curate, mai ales dacă există câini în casă. Curățarea sau aspirarea podelelor este încă o opțiune, dar este o corvoadă fără sfârșit care poate deveni enervantă.

Ca urmare a progreselor tehnologice, oamenii au acum opțiunea de a achiziționa dispozitive de curățare autonome care își pot curăța și aspira casele sau locurile de muncă oricând doresc. După un timp, trebuie doar să le curățați pungile.

Un aspirator robot, spre deosebire de aspiratoarele tradiționale, este echipat cu un sistem de aspirare care poate ridica murdăria și resturile de pe podea fără a fi nevoie de intervenția omului. Robotul poate fi programat să urmeze o cale predeterminată, moment în care va traversa continuu zona desemnată a podelei până când bateria se epuizează sau cronometrul expiră. Acesta este cel mai simplu și de bază tip de robot de curățat de pe piață.

Spre deosebire de un robot aspirator, un robot de curățare cu mop are un sistem de curățare umedă care pulverizează sau picura apă pe zona de curățat. Umpleți rezervorul de apă, programați traseul, iar mopul robot va efectua curățarea pentru dvs. În ierarhia treburilor de curățenie, ștergerea intervine după măturare și înainte de aspirare.

Un fel de robot de curățat podele, combină cele mai bune caracteristici ale aspiratoarelor și mopurilor, oferind confortul ambelor. Este ca și cum ai avea un aspirator, o mătură și un mop umed, toate într-unul. Acest lucru îi va permite să curețe suprafețele mai eficient, oferindu-vă un aspect impecabil în orice moment. De asemenea, evită nevoia de a plăti suplimentar pentru a achiziționa diferiți roboți pentru aspirare și ștergere.

Roboții pot aspira sau curăța suprafețele podelei în mod automat, în funcție de căile specificate. Există, totuși, doar câteva tipuri selectate care se pot ocupa de lemn de esență tare, covoare și covoare, fiecare dintre ele având propriul set unic de nevoi.

Lemnul tare este ușor de curățat și, prin urmare, veți descoperi o gamă largă de aspiratoare robot pentru a oferi o bună aspirare și curățare a acestor podele dure. Același lucru este valabil și pentru podelele de vinil și gresie, ambele beneficiind foarte mult de o ștergere bună. Unii roboți de ultimă generație își pot mări puterea pentru materiale precum covoare și covoare, deoarece necesită o putere de aspirație mai puternică. Unele elemente, cum ar fi tipul de suprafață, sunt esențiale de avut în vedere atunci când faceți o achiziție. Și fiți sigur că cel pe care îl alegeți suportă tot felul de suprafețe diverse accesibile în casa dvs.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *