Externe

Diplomație la cel mai înalt nivel. Maia Sandu mulțumește Poloniei că a donat 20 de generatoare electrice

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut astăzi o întrevedere cu Prim-ministrul Republicii Polone, Mateusz Morawiecki. Șefa statului a apreciat relația foarte bună cu Polonia și sprijinul de care ne bucurăm în această perioadă complicată. 

„Anul trecut țara noastră a primit asistență financiară poloneză pentru a face față crizei energetice. De curând, guvernul polonez a donat 20 de generatoare electrice pentru instituțiile din sectorul sănătăţii şi cele ale Inspectoratului General de Poliţie. Polonia este al doilea cel mai mare importator de vinuri moldovenești din UE, iar astăzi, la Chișinău, a avut loc Forumul de afaceri moldo-polonez, care va contribui la consolidarea relațiilor economice dintre țările noastre. Apreciem mult și faptul că Polonia susține pe deplin aspirațiile europene ale Republicii Moldova”, a spus Președinta Maia Sandu.

Sursa: presedinte.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. mare „gospodari” tre să hii să n-ai în casă nici macar chibrituri, deși părinții îți tot oferă sistematic bani pentru necesități gospodărești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *