Moldova

Dodon linge clanțele lui Krasnoselski pentru un meci de fotbal

Dodon și-a pregătit planul B, acesta s-a gândit să îl sune direct pe liderul separatist Vadim Krasnoselski ca acesta să-i permită să ajungă pe arena FC Sheriff, care va găzdui meciurile cu Șahtior Donețk, Real Madrid și Inter Milano, transmite Știri.md.

„Eu vreau să ajung la meci (cu Șahtior Donețk de săptămâna viitoare n.r.), dar nu știu dacă voi reuși. Poate la alt meci… Eu le-am promis fiilor mei că vom merge și sper că mi se va permite să ajung la Tiraspol. Dacă se întâmplă ceva, atunci o să-l sun pe Vadim Nicolaevici (Krasnoselski n.r.) ca să-mi permită să trec. Dar cu siguranță voi ajunge la unul din meciuri, pentru că e un moment istoric”, a declarat Dodon în cadrul unei emisiuni.

„Sheriff este un club moldovenesc, un club din Tiraspol, regiunea transnistreană. Este o echipă afiliată Federației Moldovenești de Fotbal. Dacă nu era afiliat FMF, atunci clubul nu ajungea în această competiție internațională. FC Sheriff reprezintă R. Moldova pe arena internațională.

Menționăm că zilele trecute, la așa-zisa aniversare a 30-a de la formarea forțelor armate ale Transnistriei, Krasnoselski a amenințat printr-un mod deschis Chișinăul.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *