Actualitate

Echipa Zimbru Chișinău are un nou antrenor. Despre cine merge vorba?

Anunţul a fost făcut de club pe reţelele de socializare, transmite Publika.md. Bon, în vârstă de 48 de ani, a fost prezentat fotbaliştilor şi a condus deja primul antrenament.

Italianul l-a înlocuit pe Vlad Goian, care rămâne la club şi va face parte din staff-ul tehnic.

Michele Bon deține licența UEFA PRO, absolvent al școlii italiene de la Coverciano. El şi-a început cariera ca preparator fizic la clubul Udinese, unde a lucrat cu juniorii. Cea mai mare parte a carierei a petrecut-o în România.

Bon a fost în staff-ul tehnic al lui Dan Petrescu la Sportul Studenţesc, Wisla Cracovia şi Unirea Urziceni, devenind cu ultima campion al României. Ulterior, Bon a mai lucrat la Timişoara cu Gabi Balint, la Steaua cu Cosmin Olăroiu, Ilie Dumitrescu şi Marius Lăcătuş. Michele Bon a mai avut experienţe în staff-urile tehnice ale mai multor cluburi din Italia, China, Emiratele Arabe Unite sau Ungaria.

Zimbru Chişinău este pe penultimul loc în clasamentul Diviziei Naţionale după 16 meciuri jucate. „Galben-verzii” vor disputa următoarea partidă din campionat sâmbătă seara pe teren propriu cu Milsami Orhei. N

oul antrenor va putea sta pe banca tehnică a echipei din capitală dacă va reuşi să fie legitimat până atunci.

Puteţi urmări ştirile Timpul.md şi pe Facebook!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.