Actualitate

Echipa Zimbru Chișinău are un nou antrenor. Despre cine merge vorba?

Anunţul a fost făcut de club pe reţelele de socializare, transmite Publika.md. Bon, în vârstă de 48 de ani, a fost prezentat fotbaliştilor şi a condus deja primul antrenament.

Italianul l-a înlocuit pe Vlad Goian, care rămâne la club şi va face parte din staff-ul tehnic.

Michele Bon deține licența UEFA PRO, absolvent al școlii italiene de la Coverciano. El şi-a început cariera ca preparator fizic la clubul Udinese, unde a lucrat cu juniorii. Cea mai mare parte a carierei a petrecut-o în România.

Bon a fost în staff-ul tehnic al lui Dan Petrescu la Sportul Studenţesc, Wisla Cracovia şi Unirea Urziceni, devenind cu ultima campion al României. Ulterior, Bon a mai lucrat la Timişoara cu Gabi Balint, la Steaua cu Cosmin Olăroiu, Ilie Dumitrescu şi Marius Lăcătuş. Michele Bon a mai avut experienţe în staff-urile tehnice ale mai multor cluburi din Italia, China, Emiratele Arabe Unite sau Ungaria.

Zimbru Chişinău este pe penultimul loc în clasamentul Diviziei Naţionale după 16 meciuri jucate. „Galben-verzii” vor disputa următoarea partidă din campionat sâmbătă seara pe teren propriu cu Milsami Orhei. N

oul antrenor va putea sta pe banca tehnică a echipei din capitală dacă va reuşi să fie legitimat până atunci.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *