ActualitateSănătate

Fetiță de 3 ani, la spital cu supradoză de droguri

Medicii de la Spitalul Județean din Constanța au avut un șoc, atunci când o femeie și-a adus fetița la spital cu simptome ale unei supradoze de droguri.

Fetița de doar 3 anișori a ajuns la spital cu simptome similare unei supradoze de droguri, dar deocamdată nu se știe cum i-au fost administrare. Este posibil ca ea să fi stat în preajma unor persoane care au consumat droguri și, astfel, a devenit fumător pasiv. De asemenea, fata ar fi putut consuma un produs care conține droguri. Ea a primit îngrijiri medicale, iar cadrele medicale au anunțat Poliția. „Este vorba despre un pacient minor, în vârstă de trei ani care a fost internat în unitatea noastră prin serviciul de urgență. Când a fost adus la spital, copilul prezenta stare de somnolență fiind internat pentru ingestie de substanțe necunoscute. În urma testelor toxicologice, minorul a ieșit pozitiv la substanțe interzise. Prin urmare, a primit tratament de specialitate din partea echipei noastre medicale. După mai bine de 24 de ore de spitalizare și monitorizare atentă starea sa de sănătate s-a îmbunătățit semnificativ și a fost externat în condiții de siguranță”, a declarat Crina Kibedi, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Constanța.

Mama a fost testată și ea, dar rezultatul a fost negativ, susțin surse apropiate anchetei. Polițiștii au început o anchetă. Mama fetiței zice că a mâncat bomboane Mama fetiței, de origine olandeză, le-a spus anchetatorilor că minora ar fi mâncat bomboane, însă nu a putut să facă legătura între aceste produse și faptul că fiica ei a ajuns la spital drogată cu marijuana, notează replicaonline.ro.
Anchetatorii au mers la magazinul indicat de mamă, de unde au ridicat mostre din mărfurile puse la vânzare.Până la acest moment, cea mai credibilă ipoteză ar fi aceea că fetița de trei ani a fost ținută într-un mediu în care s-a consumat canabis și ar fi fumat pasiv.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *