Actualitate

Fiul fostului polițist Ion Stratulat, suspectat că a omorât un tânăr, la Strășeni – localizat, persoana reținută anterior – eliberată

Persoana reținută anterior pentru 72 de ore, în dosarul tânărului de 29 de ani, care a fost găsit împușcat într-o pădure din satul Zubrești, raionul Strășeni, a fost eliberat de procurori, transmite ProTV.

„În privința acesteia a fost aplicată măsura preventivă non privativă de libertate sub formă de obligarea de a nu părăsi țara. Precizăm că, persoana reținută a fost eliberată, dat fiind faptul că aceasta nu a fost implicată direct în săvârșirea crimei, având calitatea de complice la tăinuirea infracțiunii”, a declarat procurorul responsabil de comunicare cu mass-media al Procuraturii Generale (PG), Mariana Cherpec. 

De asemenea, fiul fostului polițist, care a fost împușcat în 2011 de sportivul Ion Șoltoianu, suspectat că a omorât cu sânge rece tânărul de 29 de ani, a fost localizată țara în care aceasta se află. 

„Persoana a fost localizată. Se cunoaște țara în care se afla aceasta, doar că oficial din partea colegilor noștri din acea țară nu au fost încă informați despre careva măsuri întreprinse de către ei”, a confirmat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General al Poliției, Diana Fetco. 

Menționăm că tânărul de 29 de ani care a dispărut miercuri dimineața și care era căutat de autorități după ce mama acestuia a anunțat Poliția despre dispariția lui a fost găsit mort miercuri seara într-o pădure din raionul Strășeni.

Astfel, potrivit Poliției Republicii Moldova, autoritățile au fost alertate miercuri seara, 10 august, despre faptul că în pădure a fost găsit cadavrul unui bărbat. Ajunși la fața locului, după primele examinări, criminaliștii au depistat că bărbatul a fost împușcat de trei ori în zona toracică.

Tânărul care a fost găsit împușcat într-o pădure din raionul Strășeni a fost ucis în satul Zubrești, după un chef nocturn, de către fiul fostului polițist Ion Stratulat, asasinat în 2011 de către fostul sportiv Ion Şoltoianu. Ion Stratulat era ginerele fostului deputat Nicolae Alexei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *