Social

FOTO. Un autocar cu 44 de pasageri, care se îndrepta spre R. Moldova, implicat într-un accident, în România. Ce spun autoritățile române

Un autocar cu 44 de pasageri, care se îndrepta spre Republica Moldova, a fost implicat într-un accident, în noaptea de marţi spre miercuri, în judeţul Vrancea, România. Două persoane au fost rănite iar şase au suferit atac de panică, scrie Realitatea.md.

„În noaptea zilei de marţi spre miercuri, începând cu ora 00:00, la nivelul judeţului Vrancea a fost declanşat Planul Roşu de Intervenţie, care presupune suplimentarea resurselor la faţa locului în vederea optimizării misiunii de răspuns, după ce un apel primit la numărul unic de urgenţă 112,  anunţa că un autocar în care se aflau 44 de pasageri, care circula pe sensul de mers înspre Adjud, a ieşit în afara părţii carosabile, pe DN 2 E 85, în  localitatea Pufeşti”, a transmis, miercuri dimineaţă, ISU Vrancea.

De asemenea, sursa citată a precizat că autocarul avea ca destinaţie Republica Moldova.

În urma evenimentului, din cei 44 de pasageri, 2 persoane au fost rănite, iar 6 au suferit atac de panică.

„Cele 2 persoane rănite au fost transportate la U.P.U. Focşani cu 1 ambulanţă SMURD şi 1 ambulanţă SAJ. Celelalte 6 persoane au fost asistate la faţa locului de echipajele medicale şi prim ajutor”, a mai transmis sursa citată.

Totodată, ISU Vrancea a precizat că ceilalţi pasageri au refuzat serviciile de cazare oferite de autorităţile vrâncene, fiind preluaţi ulterior de un autocar al firmei de transport  pentru continuarea traseului.

„Un echipaj ISU Vrancea a sigurat zona, până în jurul orei 06:00, când şoferul şi bagajele au fost preluate  de reprezentaţii firmei de transport”, mai menționează sursa citată.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *