CSI / Rusia

FOTO/VIDEO. Pe mai multe clădiri din Moscova au fost instalate sisteme de apărare antiaeriene

Pe rețelele de socializate au apărut imagini cu sisteme de apărare antiaeriene care ar fi instalate pe acoperișurile unor clădiri din Moscova. Autoritățile ruse nu au comentat deocamdată informațiile. 

Joi, 19 ianuarie au apărut mai multe fotografii și imagini video în care se menționează că pe acoperișurile mai multor clădiri din Moscova ar fi montate sisteme de rachete antiaeriene Panțir-S1. Veridicitatea imaginilor nu a fost stabilită, scrie Meduza.

Canalul de Telegram „Moscow calling” a distribuit mai multe imagini, în care menționează că pe o clădire se instalează sistemul de rachetă de apărare antiaeriană Panțir-S1. Ar fi vorba despre clădirea din strada Teterinski, casa nr.8. Într-o altă imagine, potrivit canalului de Telegram, sistemul de apărare antiaeriană este deja instalat.

De asemenea, și pe clădirea Ministerului rus al Apărării ar fi fost instalat sistemul de apărare Panțir-S1.

Sursa citată mai menționează că la începutul acestei săptămâni, pe canalele rusești de Telegram au apărut imagini cu sisteme de rachete antiaeriene S-400 în zona unui parc din Moscova, dar și pe câmpurile Academiei Agricole din capitala Rusiei.

Autoritățile de la Moscova nu au comentat deocamdată informația.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *