Horoscop

Horoscop 11 decembrie 2015

Dacă ai putea scapă de anturajul nefast în care nimereşti, sunt şanse să salvezi multe planuri care bat pasul pe loc doar din cauza celor din jur care nu au nici un rol pozitiv. Ei te trag înapoi, te fac să priveşti lucrurile în cea mai pesimistă notă, că atare reuşitele acestei zile depind enorm de influenţele din afară. Printre oameni trişti, obosiţi şi negativisti, e greu de crezut că se poate naşte ceva pozitiv.

Taur

Visezi frumos, dar cum să nu te laşi furat de vise când inima ta e atât de fericită şi de entuziasmată în faţă iubirii. Cineva îţi face promisiuni superbe şi crezi în ele cu tărie. O discuţie cu partenerul de suflet ar avea conotaţii cu totul speciale azi, de parcă v-aţi lua angajamente solide şi credibile unul faţă de altul. Va declaraţi iubirea veşnică sau luaţi decizii de destin împreună. Semnalele reciproce de iubire sunt la cote maxime şi e o plăcere să fiţi tot timpul alături, aducându-va amândoi contribuţia la planurile mari şi frumoase de viitor.

Gemeni

Nu da vină pe cei dragi pentru nereuşitele tale, pentru că ei au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru a te sprijini, dar nu ai ţinut cont de sfaturile lor. Tu eşti singurul responsabil pentru nivelul la care ai ajuns, că atare nu-i împovăra pe ei cu eşecurile tale. Da, poţi ascultă acum ce au de spus, dar nici ei nu ar trebui să te abordeze cu replici de genul ţi-am spus eu, pentru că e prea târziu să-ţi mai facă reproşuri. Stai de vorba cu ei în cel mai raţional şi lucid mod, pentru că ai putea vedea prin ochii lor o altă viziune asupra problemei în care te afli, poate nu e prea târziu să-i asculţi!

Rac

Fă un efort să te ocupi de lungă lista de sarcini mărunte pe care le-ai tot amânat în ultima vreme tocmai pentru că ţi se păreau neimportante, a venit şi vremea lor, că atare concentrează-te asupra lor cu prioritate, pentru că vei scapă repede de ele. Fiind atât de mărunte, le termini repede şi vei avea o reală satisfacţie la finalul zilei că ai şters dintr-un foc atâtea puncte mici de pe lista ta de restante. Nu le mai amână, ocupă-te de ele acum, că să nu se aglomereze prea multe mai târziu!

Leu

E o plăcere să-l vezi pe partenerul de suflet atât de implicat în proiectele comune, compania lui te încurajează, te motivează, te face să depui eforturi şi mai mari pentru a ajunge la scopurile care va avantajează pe amândoi. Ceea ce clădiţi acum împreună, umăr la umăr, va fi de bun augur, deci aveţi toate motivele să trageţi tare pentru a vedea acest vis împlinit. E pentru binele vostru, al familiei voastre, al relaţiei voastre, dar e nevoie de un consum de resurse din partea ambilor parteneri în mod echitabil. Nici unul nu pretinde eforturi doar de la celălalt, ci vâsliţi laolaltă!

Fecioara

Priveşte-te pe ţine însuţi cu ceva mai multă înţelegere, fără a-ţi găsi doar defecte. Priveşte-te prin ochii celor care ţin la ţine aşa cum eşti, pentru că ei nu te judecă atât de aspru pe cât te judeci tu. Găseşte-ţi mai multe motive de laudă şi apreciere, pentru că sigur ai şi cu ce te mândri, nu doar lucruri care nu-ţi plac la ţine. Dacă cineva, alături de ţine, spune cât de frumos şi bun eşti, tu de ce ai fi de altă părere? Iartă-ţi greşelile proprii şi iubeşte-te mai mult, aşa cum eşti, fără a cere permanent de la ţine doar standarde maxime. Om eşti şi tu…

Balanţă

Ai curaj să te rupi de o stare emoţională care nu-ţi face bine. E un gest de voinţă din partea ta, că să scapi de temeri sau slăbiciuni care te ţin captiv într-o zona sumbră. Tu poţi fi şi foarte puternic, şi foarte ambiţios, şi foarte ferm în decizii, nu aşa cum spune lumea că eşti blând şi cuminte. Ia taurul de coarne în situaţia de faţă şi arată-le că, atunci când sunt în joc drepturile tale, fericirea ta, renumele sau reputaţia ta, poţi deveni de temut, de neînvins. O criză de personalitate poate fi chiar potrivită într-o astfel de situaţie, arătând că nu mai tolerezi să fii condus, dominat, îngenuncheat de nimeni. Ridică-te şi lupta pentru şansă ta!

Scorpion

Chiar dacă te afli într-un spaţiu în care planează unele motive de tristeţe, încearcă să nu pui la suflet ceea ce auzi. Doar aşa vei rămâne detaşat şi neafectat, pentru că ceilalţi abia aşteaptă o ureche proaspătă care să le asculte problemele şi un umăr de plâns, încât te vor monopoliză imediat. Fii amabil şi diplomat şi retrage-te delicat din acest mediu, pentru că tu nu ai nicio vină pentru ceea ce se întâmplă şi nu are rost să-ţi strici ziua, bună dispoziţia şi echilibrul doar pentru a le face lor pe plac. Chiar dacă ştii că ei au nevoie de cineva să-i asculte şi să-i susţină, azi meriţi să re ocupi mai mult de liniştea ta, fără influenţe din afară.

Săgetător

Simţi nevoia să meditezi un pic la viaţă ta, la destin, la misiunea personală pe acest pământ. Ai ocazia să discuţi cu cineva despre aceste subiecte extrem de serioase care te pun pe gânduri. O vizită la biserica pentru a te ruga, lectură unor cărţi spirituale, o excursie prin locuri sfinte au un astfel de efect asupra ta, pentru că te ajută să sondezi adânc în interiorul tău şi a scoate mai mult la iveală scânteia ta de divinitate. Nu te îndoiai că există, dar eşti uimit să le priveşti azi într-o lumina nouă au într-o dimensiune mult mai profundă care te împlineşte.

Capricorn

Oricât ai încerca să fii imparţial şi obiectiv, tot vei defavoriză pe cineva, că atare nu te mai chinui atâta să fii echidistant. Fii tu însuţi, aşa cum eşti, fără a te scuză mereu, fără a-ţi explică reacţiile, gesturile, replicile la tot pasul. Chiar dacă tu consideri că ai fost corect cu cineva, acela tot va găsi nod în papură şi te va acuză de cine ştie ce gest nepotrivit. Totuşi poţi încerca să repari o veche greşeală din trecut la care ţi-ai dat şi tu seama, între timp, că ai cam exagerat, pentru că de dată această ai putea drege mult mai uşor busuiocul decât atunci când ai comis-o.

Vărsător

Este excelenţă atitudinea pe care o abordezi faţă de criticii tăi cei mai acerbi, astăzi! Nu pleca urechea la judecaţi de valoare nemeritate, la predici pe care unii abia aşteaptă să le ţină cu superioritate. Ia-o în glumă, apelează la ironie, ba chiar şi la o oarecare atitudine jucăuşă în faţă acestora, pentru că vei vedea că nu au nici un drept să te atace. Deşi pui de multe ori la suflet vorbele dure, de dată această cel mai bine e să le iei peste picior, să răspunzi cu o poantă, să le arăţi că nu îţi pasă de ce ţi se spune cu autoritate pentru că nu eşti vinovat de nimic din ceea ce ţi se reproşează. Razi şi treci mai departe!

Peşti

Nu vâsli împotriva curentului, ci acceptă cursul acesta lin care te duce acolo unde trebuie. Chiar dacă nu ştii foarte bine încotro te îndrepţi, ai încredere că înaintezi în direcţia potrivită. Primeşti suficiente sfaturi bune pe parcurs, cineva îţi este alături şi te ghidează uşor din umbră, te susţine, te încurajează să continui, deci lasă-te dus fără să te opui. Linişteşte-te pentru că ai să vezi că o atitudine relaxată şi calmă te va ajută să ajungi mult mai repede la scopul visat, decât dacă ai începe să te agiţi la orice pas. Fii că apă care curge printre pietre către destinaţia finală.

sursa: teotrandafir.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *