Horoscop

Horoscop 31 martie 2023. Ziua este bună pentru curățare – atât spirituală, cât și fizică

Ziua este bună pentru curățare – atât spirituală, cât și fizică: în primul caz, ați putea merge la un concert de muzică clasică, în al doilea – vizitați un centru spa sau cel puțin faceți o baie cu uleiuri aromatice.

Taur (21.04 – 21.05)

S-ar putea într-adevăr să fie momentul să clarificați relația cu o persoană dragă, dar încercați să o faceți fără să izbucniți în crize de furie și chiar fără să ridicați tonul, doar așa veți reuși să vă puneți de acord asupra tuturor lucrurilor.

Gemeni (22.05 – 21.06)

După ce ați făcut o greșeală, nu vă grăbiți să vă negați vinovăția: în primul rând, tot nu o puteți face, iar în al doilea rând, numai după ce recunoașteți că ați greșit, puteți corecta situația.

Rac (22.06 – 22.07)

În timp ce vă planificați munca pentru această zi, încercați să fiți cât mai modest: oricum nu veți putea face prea multe, iar cazurile rămase neacoperite vă pot provoca un sentiment acut de nemulțumire față de voi înșivă.

Leu (23.07-23.08)

Nu acordați atenție afirmațiilor pe care le-ar putea face niște străini – nu au nicio legătură cu dvs. personal, sunt dovezi ale problemelor lor personale și nimic mai mult.

Fecioară (24.08 – 23.09)

Ești probabil singurul semn zodiacal ai cărui reprezentanți nu ar trebui să se apuce astăzi de un nou proiect – oricum nu va reuși, așa că este indicat să le finalizezi pe cele pe care le-ai început deja.

Balanță (24.09-23.10)

Permiteți-vă să lucrați cu calm astăzi, nu vă grăbiți: dintr-o dată veți vedea cu ochii voștri că tensiunea nu trebuie neapărat să însoțească succesul muncii – poate fi tratată cu ușurință.

Scorpion (24.10 – 22.11.)

O analiză a activităților tale profesionale îți va permite să descoperi greșelile făcute și să le elimini înainte ca acestea să afecteze rezultatul final – trebuie să profiți de această șansă.

Săgetător (23.11 – 21.12)

Tratează-i pe ceilalți așa cum ți-ar plăcea să te trateze pe tine: bumerangul va veni destul de repede, așa că este în interesul tău să te asiguri că este pozitiv.

Capricorn (22.12 – 20.01)

Zi în care resursele organismului – mai ales cele fizice – sunt limitate, așa că cheltuiește-le cu grijă, fără să te încordezi: cu atât mai mult cu cât rezultatele muncii tale nu o vor afecta în niciun fel.

Vărsător (21.01 – 18.02)

Principalul lucru astăzi – nu vă îndoiți de forțele și abilitățile voastre: stima de sine scăzută, din păcate, nu a ajutat pe nimeni să obțină rezultatul dorit, deci este important să credeți în puterea voastră și să nu căutați obstacole.

Pești (19.02 – 20.03)

Astăzi nu este cel mai bun moment pentru a comunica cu șeful tău: este puțin probabil să te întâlnească la jumătatea drumului în chestiunea creșterii salariilor, dar să îți amintești cu retrospectivă greșelile pe care le-ai făcut este destul de capabil.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *