Horoscop

Horoscop chinezesc 2021. Un an plin de succes, dar și de provocări

Bivol
Bivolii sunt mereu ambițioși și apreciază orice privocare pe care o primesc. Anul 2021 va fi unul plin de teste și încercări, ceea ce va fi destul de simplu pentru bivoli. Va mai fi nevoie de câteva luni pentru a atinge un nivel înalt, însă cert este că veți ajunge acolo unde v-ați propus, pentru că anul 2020 a fost unul mult prea dificil.

Dragon
Continuă să te concentrezi puternic pe obiectivele carierei tale sau pe calea vieții, iar lucrurile vor merge foarte bine. Este foarte potrivit să vă împingeți cariera în acest an și să vă impuneți mai mult în munca voastră. Anul 2021 este unul puternic pentru viața dvs. profesională, motiv pentru care veți avea parte de multe reușite.

 Șobolan
Acesta este încă un an când ieși din rutina obișnuită și duceți lucrurile la un alt nivel. Este un moment bun pentru a te impune și pentru a fi mai vocal decât până acum. Oamenii sunt interesați de ceea ce ai de spus și de împărtășit și chiar au încredere în abilitățile tale de bun mentor și îți urmează sfaturile.

Șarpe
Anul acesta veți face schimbări decisive asupra vieții voastre. Acest lucru vă ajută să vă detașați de lucrurile care v-au împiedicat până acum să începeți proaspăt etapele și să vă trăiți viața în mod autentic și liber. În ceea ce privește cariera și banii, veți avea doar de câștigat și veți pune la punct mai multe aspecte.

Maimuța
Anul 2021 este unul favorabil pentru relațiile de iubire. Dacă o iubire se va termina, veți fi pregătit să începeți din nou o alta și să luați viața de la capăt. Deși pierderea este una mare, lucrurile vor fi rezolvate și veți reuși să depășiți cele mai grele momente cu ajutorul celor din jur, care sunt mereu acolo.

Mistreț
În a doua jumătate a anului, obiectivele dvs. de carieră sau responsabilitățile și statutul ]n plan social vor fi examinate și vor avea loc schimbări semnficative. Pe măsură ce identificați acele lucruri care nu mai sunt incitante sau motivante și nu vă mai satisfac deloc, vă faceți loc pentru descoperirea unor noi pasiuni, care chiar merită.

Cocoș
Anul acesta ești serios în ceea ce privește îngrijirea de sine, munca și sănătatea, pentru că ai fost destul de nepăsător cu tine până acum și nu au reușit deloc să te aduci într-o stare bună. Anul 2020 oricum a fost unul greu, însă toate problemele se vor rezolva în 2021, iar satisfacțiil vor fi unele foarte mari.

Iepure
Aspectele legate de creativitate, distracție sau romantism se transformă în 2021 pentru Iepuri. Deși este posibil să trebuiască să reconstruiți de la bază, aveți la dispoziție instrumente puternice și o motivație intensă pentru a face acest lucru! Acesta este un moment de eliberare de tot ceea ce nu vă mai satisface și apoi de construire a unora noi.

Cal
Caii se regăsesc în noul an, după ce 2020 a fost plin de teste pe care nu le-au trecut cu brio și care au provocat răni imense în sufletele lor. Toate reușitele care nu au venit la tine până acum vor apărea în noul an, chiar în primele luni. Va fi un an prosper și te vei ridica mult în plan financiar.

 Oaie
Este posibil să nu fiți atât de atent cu sănătatea, dieta, regimurile și munca, care pot fi uneori sursa vinovăției sau a grijilor. Nu neglija sănătatea, pentru că nu vei excela în niciun plan dacă nu te simți bine. Poate fi prea ușor să închidem ochii la unele dintre aceste lucruri anul acesta și vom avea de suferit.

Câine
Pe măsură ce anul progresează, atingeți un moment în care simțiți nevoia de recreere, romantism și plăcere. Ieși din carapace și ești gata să împărtășești cu lumea tot ce știi. Așteptă noi aventuri, fie pe plan fizic, fie mental. S-ar putea să dezvolți o mare pasiune pentru un sport pentru care te vei pregăti mult. Poate rezulta o relație solidă sau un proiect anul acesta.

 Tigru
Perspectiva ta se schimbă în 2021, ducându-te pe o nouă cale. Sunteți hotărât să vă reconstruiți conexiunile, studiile și interesele și faceți alianțe puternice. A fi în locul potrivit la momentul potrivit ajută cu siguranță. Pe măsură ce anul avansează, casa și familia se concentrează puternic. 

huff.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *