Actualitate

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 17 IULIE 2019. LUNĂ PLINĂ ȘI ECLIPSĂ PARȚIALĂ DE LUNĂ ÎN ZODIA CAPRICORN

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 17 iulie 2019
Cei născuți în zodia Berbec pot avea parte de răsturnări de situație și schimbări benefice în sectorul carierei. Nativii își pot schimba locul de muncă, domeniul de activitate, însă sunt sfătuiți să nu o facă din impulsivitate, ci în urma unei atente analize și doar dacă au un job mai bun în așteptare. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le oferă ocazia să vindece o traumă sentimentală din trecut, să uite o fostă iubire.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 17 iulie 2019
Cei născuți în zodia Taur pot avea parte de răsturnări de situație și schimbări benefice legate de propriile lor principii de viață. Nativii se vor desprinde de ceea ce nu-i mai reprezintă și le blochează ascensiunea, fie personală, fie profesională. Unii Tauri pot pleca în călătorii sau chiar își pot schimba domiciliul, se pot muta în altă țară pentru un job sau pentru studii. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia de a discuta, de a planifica o vacanță dincolo de hotare.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 17 iulie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni pot avea parte de răsturnări de situație și schimbări benefice în sectorul financiar, în special dacă la mijloc este un context care privește moștenirile, banii la comun cu partenerul de viață sau alte bunuri materiale și de patrimoniu. Nu este exclus să încheie o căsătorie acum și să facă partajul. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să-și achite datoriile și să evite să facă alte împrumuturi, credite.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 17 iulie 2019
Cei născuți în zodia Rac pot avea parte de răsturnări de situație și schimbări legate de parteneriate, implicit căsătorie. Nu este exclus ca nativii care sunt în relații ce nu mai funcționează să se despartă, să divorțeze în această perioadă, însă va fi spre binele lor această decizie. Eclipsa poate aduce, în schimb, cereri în căsătorie și chiar planificarea nunții în cazul Racilor care rezonează cu partenerul de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să evite discuțiile în contradictoriu cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 17 iulie 2019
Cei născuți în zodia Leu pot avea parte de răsturnări de situație și schimbări benefice legate de locul de muncă. Nativii își pot schimba jobul cu unul mai bun care să nu le mai consume atâta energie și unde să fie remunerați corespunzător muncii depuse. De asemenea, starea de sănătate se va îmbunătăți remarcabil în această perioadă și nativii pot vindeca afecțiuni mai vechi. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să evite momentele de impulsivitate și orgoliu în relația cu superiorii.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 17 iulie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de răsturnări de situație și schimbări benefice legate de sectorul sentimental. Nativii care nu reușesc să armonizeze relația cu partenerul, vedem ca acum să se despartă, în schimb ce Fecioarele care au parte de o poveste de dragoste echilibrată vedem să devină părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să-și acorde mai mult interes și să se dedice mai mult hobby-urilor și pasiunilor personale.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 17 iulie 2019
Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de răsturnări de situație și schimbări benefice legate de familie. Posibil ca în această perioadă nativii să reușească nu doar să vindece traume din copilărie, legate de mamă în special, dar și să reușească să închege mult mai bine și mai sănătos relațiile cu părinții. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce discuții legate de schimbarea domiciliului.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 17 iulie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de răsturnări de situație și schimbări benefice în sectorul comunicării și al relației cu frații, vecinii, colegii de muncă. Nativii vor spune în față ceea ce au de zis, chiar dacă vor surpinde prin sinceritate, și vor reuși în această perioadă nu doar să se vindece emoțional, ci și să se împace cu cei dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce o deplasare în interes de serviciu sau planificarea unei delegații.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 17 iulie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător pot avea parte de răsturnări de situație și schimbări benefice în sectorul banilor obținuți din muncă proprie. Nativii pot reuși în această perioadă să-și achite datoriile, să încheie un credit, și nu este exclus să primească o mărire de salariu neașteptată, un bonus, o primă. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să fie corecți și să respecte termenele de plată, indiferent că este vorba de o factură sau o rată de credit pentru a nu avea probleme cu legea.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 17 iulie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de răsturnări de situație și schimbări benefice legate de propria lor personalitate. Nativii vor simți nevoia în această perioadă să se elibereze de restricțiile impuse de alții, vor dori să fie pe cont propriu și să nu mai depindă de nimeni. O serie de principii și convingeri de viață se vor dizolva acum. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce ocazia de a vindeca niște frici care le inhibă evoluția.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 17 iulie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de o perioadă în care să-și vindece trecutul, rănile și traumele copilăriei, dar și cicatricile sentimentale. Nativii pot afla noi metode de a-și ameliora niște simptome ale unor afecțiuni cronice. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce în cale persoane din trecut pentru a vindeca relația.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 17 iulie 2019
Cei născuți în zodia Pești pot avea parte de răsturnări de situație și schimbări legate de anturajul care-i definește. Nativii vor încheia relații cu prietenii cu care nu mai rezonează și cu care nu mai au scopuri, țeluri de viitor comune. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le oferă ocazia să depășească niște temeri, niște panici care le puneau bariere în relaționarea cu cei din jur.

 

Puteţi urmări ştirile Timpul.md şi pe Facebook!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.