Horoscop

Horoscopul zilei de azi 11 noiembrie – Leii au o zi destul de bună!

Taur
Mercur este în conjuncție cu Marte în Scorpion, ceea ce arată că se activează puterea interioară, dar și potențialul de a găsi oamenii de care ai nevoie în drumul tău pentru a face un nou parteneriat sau contract. Poate că e momentul să începi să te gândești să îți iei mai mult timp liber, pentru a respira și pentru a te bucura de viața din afara serviciului.

Gemeni
Imaginea voastră în societate contează foarte mult în general, dar mai ales când vreți să dați bine neapărat în fața unei persoane importante . Încercați să treceți cu calm și răbdare peste anumite emoții bulversante pe care vi le provoacă situațiile de astăzi.

Rac
Astăzi accentul vine pe casă și pe lucrurile pe care trebuie să le pregătiți vizavi de un eveniment din familie care se va întâmpla cât de curând. Poate că vreți să vă achiziționați un bun important și încă vă gândiți dacă merită sau nu investiția. Având în vedere că ați așteptat destul de mult, îl meritați.

Leu
Copiii sunt cei care vă atrag atenția în acest moment, dar și lucrurile pe care vreți să le achiziționați pentru aceștia poate pentru sărbători. Activitățile cu aceștia vă aducă energie pozitivă. Cheltuielile nu sunt puține, dar partenerul de viață nu este absolut deloc surprins de acest lucru.

Fecioară
Cumva din toate experiențele pe care le-ați avut în ultimul timp ați învățat că să ieșiți din confortul vostru este mult mai greu decât vă așteptați. Aspectele nu sunt să vă descurajeze, ci își doresc să vă motiveze să mergeți mai departe cu ceea ce ați început.

Balanță
Casa parteneriatului de viață este scoasă în evidență, ceea ce înseamnă că împreună cu persoana iubită puteți să luați niște decizii importante pentru perioada următoare. Acolo unde nu reușiți să ajungeți la un compromis, lăsați timpul să decidă.

Scorpion
Aveți nevoie ca anumite lucruri să se schimbe în cariera voastră pentru a putea progresa și pentru a vă găsi liniștea mentală. Încercați să nu forțați lucrurile mai mult cât se poate în acest moment, pentru că aspectele astrale nu reacționează foarte bine sub presiune.

Săgetător
Anumite persoane din jurul tău pot încerca să te provoace astăzi, tocmai pentru că vor să îți afle opinia și să vadă exact cum reacționezi în situații limită. Nu ai timpul și nici energia necesară avea de-a face cu oameni cu care nu mai ai subiecte în comun.

Capricorn
Marte pune presiune asupra mentalului tău, ceea ce nu te poate lăsa să te odihnești așa cum ar trebui deoarece tot încerci să găsești soluții și conexiuni in ceea ce te interesează. Încearcă să nu pui stresul tău asupra persoanei iubite, deoarece ea vrea doar să te ajute.

Vărsător
Dacă pe moment nu simți că faci un progres remarcabil în munca ta, poate că nu ești tu de vină, ci este vorba doar un obstacol care trebuie găsit și înlăturat din drumul tău. Ascultă-ți intuiția pentru a găsi ceea ce nu funcționează așa cum ar trebui.

Pești
Sunteți destul de emoționali astăzi și parcă treceți totul prin filtrul gândirii mai mult decât ar trebui. Unele lucruri se întâmplă fără logică la prima vedere, dar mai târziu își dovedesc sensul, iar trebuie să iar voi trebuie să aveți încredere în divinitate că nimic nu este întâmplător 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *