Horoscop

Horoscopul zilei de azi, 5 SEPTEMBRIE. Gemenii găsesc ușor soluții!

Taur
Ziua de astăzi poate aduce un timp pe care poți să-l petreci cu familia sau împreună cu cei dragi vizitând anumite locuri. E un moment de liniște în care poți să-ți regăsești liniștea, echilibrul interior și armonia.Profită de acesta.

Gemeni
Astăzi poți găsi ușor soluții pentru problemele pe care le ai, tocmai pentru că poți realiza că toate ideile bune vin atunci când faci ceea ce te face fericit. Un pic de pauză nu a stricat niciodată, mai ales când ești în plin proces de dezvoltare.

Rac
Comunicarea poate fi astăzi mai rece cu anumite persoane, iar asta se poate datora faptului că iei personal niște lucruri și încărcări emoționale care nu-ți aparțin.Încearcă să înțelegi totul și din punctul în care se află cealaltă persoană.

Leu
Unele situații te pot pune astăzi într-o stare de confuzie. Fie nu înțelegi tu bine ce se întâmplă, fie ceilalți au un moment în care nu știu ce vor și revarsă această energie asupra ta. Nu trage încă concluzii până nu intri în detalii.

Fecioară
Nu-ți lasă imaginația să meargă mai departe decât este necesar, pentru că nu ai nicio modalitate de a aflat ce gândesc ceilalți, decât dacă îi întrebi direct. Pune-ți toată energia asupra carierei deoarece de acolo ai nevoie de rezultate pozitive.

Balanță
Astăzi poți vizită locuri interesante sau te poți întâlni cu oameni cu care îți face plăcere să schimbi idei. Trebuie să ai încredere că dacă reușesti să te odihnești un pic, vei avea mai multă inspirație în zilele ce urmează.

Scorpion
Deși ți-e greu să lași niște lucruri în trecut sau să renunți la ceva în prezent, acest proces face parte din evoluția ta și te va ajută pe viitor. Ai nevoie în acest moment să te gândești doar la tine și la nevoile tale.

Săgetător
Lucrul în parteneriat se poate dovedi a fi foarte productiv, mai ales astăzi când Mercur este în casă inspirației și a câștigurilor. Poți să rămâi surprins de ce calități ascunse are partenerul de viață sau persoana cu care faci echipa.

Capricorn
În ceea ce ține de muncă ta trebuie să te asiguri înainte de toate că ești pe aceeași pagină cu șeful sau cu angajații tăi. Este foarte ușor că o neînțelegere să apară astăzi de la situații banale. Nu te lasă ușor descurajat.

Vărsător
Nodul nord în casa a 5-a a pasiunilor tale te încurajează să renunți la lucrurile sau la evenimentele din trecut și să încerci să pui mai multă atenție și energie asupra prezentului. Fricile nu te vor lasa niciodată să evoluezi cum ți-ai dori.

Pești
Un parteneriat de afaceri sau o nouă prietenie se poate înfiripa foarte ușor astăzi, mai ales că și Universul te încurajează să -ți faci noi aliați. E foarte greu să prevezi de pe acum în ce direcție se îndreaptă lucrurile, însă în ciuda acestor nesiguranțe trebuie să spui lucrurilor pe nume. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *