Horoscop

HOROSCOPUL zilei! Peştii fac echipă bună cu persoane total diferite lor

Nu te crampona de un singur lucru, pentru că dacă nu va apărea conform planurilor de acum, vei alunecă spre o stare de pesimism care nu are ce caută în meniu! Cu siguranţă vei primi altceva care să compenseze ceea ce nu ai, că atare fii deschis la alternative, care se vor dovedi a fi chiar mai bune decât visul iniţial care nu se împlineşte. Alege-ţi cu grijă sensul de mers şi scopul de atins că nu cumva să-ţi doreşti ceva ce nu există. Ai putea deveni idealist, exagerând lucrurile, deci nu sări nici tu calul ci propune-ţi ceva ce poţi realiza singur.

Taur
Mare grijă încotro îţi canalizezi astăzi energia, pentru că eşti cam nervos şi mai ales cam neglijent şi reacţia ta impulsivă poate strică totul. Intervii într-un mod cam abrupt, gata să închei aici o acţiune doar pentru că aşa ţi s-a năzărit, deci fii cu mare băgare de seama în faţă reacţiilor de moment, pentru că nu se vor dovedi a fi şi cele mai înţelepte. Dacă te grăbeşti să spui ce-ţi trece prin minte, rişti să greşeşti, dar probabil ţi se cere un răspuns extrem de rapid şi acesta e singurul care-ţi vine. Pregăteşte-te pentru o răsturnare de situaţie neprevăzută şi riscantă.

Gemeni
Planurile pe care le-ai pregătit în cele mai mici detalii împreună cu familia cunosc un impas, poate pentru a-ţi atrage atenţia că ai scăpat ceva din vedere. Posibil să fi intervenit un impediment, dar care poate fi depăşit cu brio dacă va uniţi cu toţii forţele, cu mic şi mare, în acelaşi sens. Ascultaţi-va unii pe alţii, folosiţi-va de ideile puse la comun, pentru că aceste oprelişti sunt minore şi pot fi date la o parte prin efort comun. Hopurile de acest gen sunt inerente şi aveţi cu toţii ceva de învăţat din ele, dar tot împreună le veţi rezolva.

Rac
Nu eşti în apele tale şi se vede că ceva te apasă pe suflet. Există un aspect care te face mai sensibil, mai îngândurat, foarte vulnerabil la stimuli negativi. Eşti gata să plângi de la orice fleac, să te enervezi de la orice aspect care nu-ţi convine, pentru că s-au infiltrat în inima ta nişte emoţii negative, care de obicei nu te caracterizează. Lupta cu aceste stări, pentru că nu sunt genul tău, şi agaţă-te de un cârlig de optimism şi bună dispoziţie oricât de mic, care să te readucă la normal cât mai repede.

Leu
Stai de vorba cu familia şi pui ţară la cale pe îndelete pentru perioada imediat următoare. Planurile pe care vi le faceţi împreună au toate şansele să se materializeze, pentru că nu sunt simple vise sau iluzii, ci proiecte cât se poate de concrete pentru care aveţi toate mijloacele necesare să le duceţi la capăt. Fiecare va juca un rol în desfăşurarea lor, că atare trebuie să va asumaţi fiecare responsabilităţi concrete, fără a promite ceva ce nu puteţi face. Spune ce stă în puterea ta şi du la îndeplinire!

Fecioara
Numai datorită prudenţei tale proverbiale poţi depăşi cu bine furtună de evenimente care năvăleşte acum în calea ta. În alte condiţii, te-ar fi bulversat complet şi ţi-ai fi pierdut cumpătul, dar de dată această reuşeşti să te aduni foarte bine în faţă haosului creat astfel încât să nu dai nimic peste cap. Noroc că exişti tu în această situaţie pentru a readuce totul repede pe un făgaş normal, pentru că reuşeşti să te reorganizezi perfect în faţă surprizelor apărute din senin. Nu te grăbi, nu te enerva, pentru că orice situaţie are rezolvare!

Balanţă
Se presupune că ai învăţat destul de la viaţă că să ştii acum ce ai de făcut. Eşti în faţă unui nou început faţă de care, acum ceva vreme, aveai unele rezerve sau temeri, dar între timp ai mai acumulat ceva experienţă şi informaţii utile că să ştii mult mai bine încotro să mergi. Porneşte acum cu încredere şi entuziasm, pentru că paşii următori vor veni pe parcurs. Nu trebuie să ai toată planificarea în faţă ochilor de la start până la finish, ci totul ţi se va revela pas cu pas, etapă cu etapă, până la ţintă finală.

Scorpion
Uneori te îndoieşti că visul pe care îl ai în minte ar fi posibil, dar e doar o chestiune de voinţă pentru a-l duce la îndeplinire. Aşa că lasă suspiciunile deoparte şi deschide-ţi mintea şi sufletul pentru ce va veni, pentru că reuşită scopurilor tale depinde numai şi numai de ţine, de ceea ce crezi tu că poţi face. Nu ascultă de cei care ridică din sprânceană când le povesteşti ce îţi doreşti, pentru că nimeni nu ştie de fapt ce poţi tu face. Dacă te cunoşti bine pe ţine însuţi, îţi vei stabili planuri pe care le poţi realiza, deci ai grijă ce-ţi doreşti că s-ar putea să se întâmple!

Săgetător
Lasă cuvintele aspre care-ţi stau pe vârful limbii pentru altădată, pentru că azi ai avea mai mult succes dacă ai apela la tot arsenalul de cuvinte frumoase şi aprecieri. Pune-te în pielea celuilalt: la ce ai avea o reacţie mai bună? La o notă proastă şi o mustrare sau la un stimulent prin care ţi se recunoaşte valoarea? Sigur, răspunsul e simplu, deci fă şi tu la fel cu cei pe care-i întâlneşti. Chiar dacă o critică ar fi justificată în acest moment, o poţi transmite şi cu un ton mult mai plăcut, ambalat într-o glumă şi un zâmbet. Ce ţie nu-ţi place altuia nu face!

Capricorn
Ai toate motivele să crezi că planul la care îţi aduci contribuţia va avea urmări dintre cele mai bune. Chiar dacă e un demers de lungă durata care te solicită enorm din toate punctele de vedere, deja se conturează la orizont rezultatele spre care ai pornit alături de un grup mai larg de persoane, care au aceleaşi interese. Dacă va uniţi cu toţii forţele în acelaşi scop, lucrurile vor evolua pe teren mult mai sigur. Norocul tău e contribuţia unei persoane mai mature şi mai experimentate care a mai trecut prin astfel de situaţii şi va sfătuieşte pe toţi ceilalţi ce trebuie făcut, că să nu mai pierdeţi timpul pe experimente inutile.

Vărsător
Priveşti spre viitor cu încredere şi cu o siguranţă deosebită, de parcă ai avea garanţii clare că ceea ce îţi doreşti are şanse să se materializeze. Sună bine cea ce urmează pentru ţine, te aşteaptă multe reuşite, dar succesul depinde foarte mult de atitudinea pe care o abordezi acum, să startul acţiunii. Că atare pune un zâmbet pe chip, o speranţa în suflet şi porneşte cu un tonus optimist pe care să-l păstrezi aşa tot drumul de la start până la finish.

Peşti
Faci echipa bună cu persoane total diferite ţie, dar aici e vorba de talentul tău de a te integra în orice mediu, oricât de pestriţ ar fi. Fie că eşti cu cei tineri, de seama ta, sau cu oameni din cu totul alte generaţii, reuşeşti să comunici eficient şi să te faci ascultat, pentru că ai calităţi de necontestat în domeniul comunicării. Una din dorinţele tale ţine de ducerea la îndeplinire a unui proiect care, deocamdată, este în faza de concepere, dar propune-ţi să-l duci la bun sfârşit în perioada următoare. Nu va evolua repede, dar ai toate mijloacele de a-l termină cu brio!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *