Ultima oră

IMPORTANT. Autoritatea Națională pentru Cetățenie nu solicită niciodată taxe pentru nici o procedură privind redobândirea/ acordarea cetățeniei române

Având în vedere mesajele din spațiul online (diverse site-uri din Republica Moldova) cu privire la presupuse taxe necesare pentru depunerea cererii de cetățenie sau programarea pentru depunerea jurământului de credință față de România, Autoritatea Națională pentru Cetățenie precizează că toate aceste servicii publice furnizate de către ANC sunt GRATUITE.

La depunerea dosarului de cetățenie sau în ceea ce privește alte servicii publice conexe în procedura dobândirii/redobândirii cetățeniei române NU SE PERCEP TAXE.

Autoritatea Națională pentru Cetățenie nu solicită niciodată taxe pentru nici o procedură privind redobândirea/ acordarea cetățeniei române sau pentru depunerea cererii de cetățenie.

Singura modalitate de programare pentru depunerea dosarului de cetățenie la Autoritatea Națională pentru Cetățenie este prin intermediul site-ului oficial al instituției accesibil la adresa http://www.cetatenie.just.ro
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *