ActualitateSport

Ireal! Un pilot rus de karting a făcut salutul nazist, după care a început să râdă în hohote. Fanii cer interzicerea lui pe viață

Artiom Sewerukhin, un pilot rus de karting, a făcut un gest de necrezut, după ce a câștigat prima etapă a Campionatului European de Karting.

După ce Federația Rusă a invadat Ucraina pe 24 februarie, foarte mulți sportivi ruși au fost afectați, motiv pentru care unii dintre ei au decis să concureze sub steagul altor țări.

Un astfel de exemplu este Artiom Sewerukhin, care are licență italiană și concurează sub steagul peninsularilor. Pilotul a surprins întreaga lumea prin gestul său de la finalul cursei de Karting din Portugalia.

La finalul primei etape, dupa triumf, a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului pentru a sărbători victoria. În momentul în care imnul Italiei răsuna la Portimao, Portugalia, acolo unde a avut loc cursa, Sewerukhin a oferit un moment șocant.

Rusul, fără niciun fel de reținere, a salutat cu mână dreaptă întinsă orizontal, iar ulterior a început să râdă în hohote, fiind mai degrabă amuzat și mândru de gestul nazist făcut, nicidecum conștient de ce ar putea urma.

Atitudinea i-a înfuriat pe fanii sporturilor cu motor și nu numai. Foarte multe voci cer acum ca pilotul să fie interzis pe viață după atitudinea necugetată.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *