Externe

Kievul răspunde amenințărilor „aruncate” de Medvedev: Un bărbat mic cu insecurități uriașe. „Ucraina există și va exista în continuare. Întrebarea este unde va fi Dmitri Medvedev peste doi ani”

Mihailo Podoleak, consilierul liderului ucrainean, Volodimir Zelenski, a reacționat miercuri după-amiază la afirmațiile fostului președinte rus Dmitri Medvedev, potrivit cărora Ucraina nu va mai exista pe hartă peste doi ani.

„Dacă imperialismul ar avea o față, atunci ar fi Medvedev. Un bărbat mic cu insecurități uriașe, care aruncă cu otravă în direcția Ucrainei sau amenință lumea ca singurul său mod de a se afirma. Ucraina există și va exista în continuare. Întrebarea este unde va fi Dmitri Medvedev peste doi ani”, a scris Podoliak pe contul său de Twitter.

Reacția consilierului vine după ce Medvedev, în prezent vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Rusiei, a scris pe canalul său de Telegram miercuri dimineața că, în doi ani, Rusia va șterge de pe hartă Ucraina.

„Doar o întrebare. Cine a spus că în doi ani Ucraina va mai exista pe harta lumii?”, a scris oficialul rus, un aliat de cursă lungă al președintelui Vladimir Putin.

Sursa: Ziarulnational.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *