Timpul Liber

Lisa Marie Presley a murit . Fiica legendarului Elvis Presley avea 54 de ani

Fiica lui Elvis Presley, Lisa Marie Presley, a murit în noaptea de joi spre vineri ca urmare a unui stop cardiac. Ea fusese internată joi în California, după cum a informat site-ul TMZ, relatează AFP.

Potrivit TMZ, preluată de presa americană, cântăreața și autoarea în vârstă de 54 de ani a fost resuscitată la domiciliu de serviciile de urgență, iar apoi a fost transportată la spital.

Cântăreața a participat marți la ceremonia Globurilor de Aur alături de mama ei Priscilla, unde actorul Austin Butler a câștigat premierul cel mai bun actor într-o dramă pentru interpretarea legendei rock’n’roll-ului în filmul biografic „Elvis”.

„Cu inima grea trebuie să împărtășesc vestea devastatoare că frumoasa mea fiică Lisa Marie ne-a părăsit”, a confirmat Priscilla într-o declarație pentru PEOPLE joi seară.

“Ea a fost cea mai pasionată, puternică și iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodată. Cerem să ni se respecte intimitatea în încercarea de a face față acestei pierderi. Vă mulțumim pentru rugăciuni”

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *