Justiție

Marina Tauber rămâne în Penitenciarul nr. 13. Mandatul de arest preventiv al deputatei – prelungit

Deputata partidului „ȘOR”, Marina Tauber rămâne în Penitenciarul nr. 13. Mandatul de arest preventiv în privința parlamentarei lipsită de imunitate a fost prelungit cu 20 de zile, transmite Realitatea.md.

Deputata a fost pusă sub învinuire pe faptul „acceptării cu bună știință a finanțării partidului din partea unui grup criminal organizat” și „falsificarea raportului privind gestiunea financiară a Partidului Politic „Șor”.

Potrivit probelor administrate pe dosar, s-a constatat că partidul ar fi acceptat conștient bani de proveniență dubioasă, din partea unei grupări criminale, care erau folosiți în interes de partid, precum onorarii pentru artiști, salarii pentru membri și organizarea de proteste.

De asemenea, responsabilii spun că, din aceleași surse de proveniență infracțională, ar fi fost achitate salarii lunare membrilor partidului în sumă de 100 000 de euro, iar peste 3,5 milioane de lei ar fi fost folosite pentru transportarea participanților la protestele din Piața Marii Adunări Naționale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Tâlhăroaica Sara Tauber merita, de fapt și de urgență, vreo douăzeci de ani de pușcărie. Iar ăștia, manipulatii care vin sa urle SORcova, SORcova, libertate SORicanei! au creieri fierți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *