Actualitate

Minut de reculegere în Parlament în memoria victimelor războiului din Ucraina

Astăzi, 4 aprilie, Parlamentul a păstrat un minut de reculegere în memoria victimelor războiului declanșat de către Federația Rusă împotriva Ucrainei.

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a menționat că Republica Moldova condamnă masacrul din orașul Bucea de lângă Kiev.

„Moldova condamnă cu fermitate aceste crime împotriva umanității”, a menționat Igor Grosu și le-a propus deputaților să păstreze un minut de reculegere în memoria victimelor războiului ruso-ucrainean.

Amintim că astăzi, în Republica Moldova a fost declarată zi de doliu în semn de comemorare a victimelor războiului din Ucraina. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a condamnat ieri masacrul din orașul ucrainean Bucha.

Cel puţin 300 de civili din oraşul ucrainean Bucea/Bucha, situat la nord de Kiev, au fost ucişi în timpul ocupaţiei militare ruse. Majoritatea victimelor crimelor de război făcute de armata rusă în regiune au fost îngropate în gropi comune, în vreme ce unele cadavre încă se mai află pe străzile oraşului.


comentarii

  1. Stimata Maia Sandu lasati demagogia la o parte. Luati exemplul Georgiei. Incep se perd totalmente increderea in conducerea tarei. Sunteti niste femei frcoase. Atunci plecati si datii locul lui d. Grosu. Ne faceti de rusine in intrega lume..

  2. Stimata Maia Sandu lasati demagogia la o parte. Luati exemplul Georgiei. Incep se perd totalmente increderea in conducerea tarei. Sunteti niste femei frcoase. Atunci plecati si datii locul lui d. Grosu. Ne faceti de rusine in intrega lume..

  3. Comemorați, comemorați. Și nu uitați că de același tratament au avut parte și bunicii și străbunicii voștri în 1940 și 1944. Voi acum însă nu știți cum să le deasfaceți mai duios bucile rusnacilor luând în același timp cu ambele mâini banii europenilor. Nu sunteți, în comportament, decât niște curve. Oribil și superpenibil. Națiunea maldavineascî în toatî splendoarea ei de rit moscălesc.

  4. Cumva continuă business as usual cu federația moscălescă? Cum se poate defini asta? Cineva a scris ipocrizie. Eu afirm că e curvăsărie tipică națiunii civice maldavenești creată și educată după tiparele moscălești. Au uitat maldavenii că de „tratament” asemănător au avut parte bunicii și străbunicii lor în 1940 și în 1944. Ei acum se consideră un alt neam. Sunt de acord cu ei: sunt un neam prost care știe să ia banii europeni cu două mâini și să pupe rușii în cur permanent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.