Actualitate

Noi detalii în cazul taximetristei găsită moartă în Ialoveni: “După ora 2 nu a mai contactat dispecerul”

UPDATE 13:10 Femeia activa în cadrul serviciului de taxi 14448. "A activat la noi din anul 2007. Poliția ne-a spus că a găsit-o moartă pe traseul Chișinău-Hâncești. Roata mașinii era spartă. Ultima chemare a avut-o la ora 01:49, a transportat pe cineva din sectorul Buiucani al capitalei în Botanica. După ce a îndeplinit comanda nu a mai contactat dispecerul. Ea trebuia să anunțe dispecerul despre îndeplinirea comenzii, din păcate această regulă nu este respectată întotdeauna de șoferii noștri", ne-a spus contabila serviciului de taxi, Natalia Trifaniuc. "Era deșteaptă, comunicativă, activă, stimată de colegi. Era singura taximetristă din serviciul nostru", a adăugat Natalia Trifaniuc, menționând că femeia era căsătorită și avea o fiică de 18 ani.  

12:45 Potrivit comisarului raionului Ialoveni, colonelului de poliţie, Oleg Pohilă, cadavrul femeii ar fi fost transportat la locul unde a fost găsit de poliție. "Am fost sunați de reprezentanții Poliției Rutiere care ne-au anunțat că în apropiere de localitatea Bardar din Ialoveni a fost găsit cadavrul unei femei la câțiva metri de un automobil. Avea trei răni penetrante în regiune gâtului. Versiunea preliminară este că aceasta ar fi fost jefuită. Cercetările de la fața locului ne-au demonstrat că omorul nu a fost comis în acest loc, deci cadavrul a fost transportat. Acum încercăm să depistăm locul comiterii infracțiunii. Am stabilit cine este victima", a spus colonelul Oleg Pohilă. 

Amintim că, cadavrul unei femei în vârstă de 34 de ani a fost depistat azi dimineața în apropiere de automobilul unei companii de taxi din capitală, care staționa lângă localitatea Bardar, Ialoveni. 

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *