Politică

Oamenii Moscovei. Fostul comunist Ivan Ceban anunță că-i „pro-european” și crează o „alternativă națională”

Primarul general al municipiului Chișinău, Ivan Ceban, anunță că lanseaă o nouă „conservă” pro-rusească – ul „Mișcarea Alternativa Națională”. Anunțul a fost făcut marți, 23 august (ziua în care a fost semnat pactul Ribbentrop-Molotov), în cadrul unui briefing de presă. Potrivit fostul comunist și socialist, partidul va susține integrarea europeană (sic!), neutralitatea țării și dezvoltarea ei.

„Partidul este pentru faptele și contra vorbelor sterile, suntem pentru dezvoltarea țării, pentru renaștere și dezvoltare, pentru independența și neutralitatea Republicii Moldova, suntem pentru integrarea europeană începută mulți ani în urmă și pentru asta vom lupta și acționa”, a declarat primarul.

„Foarte mulți ne întreabă, ne sună și vor să vină în echipa noastră, iar noi suntem deschiși pentru toți cei care sunt gata să răsuflece mânecile și să muncească mult, pentru ca lucrurile să se schimbe spre bine”, a subliniat edilul Capitalei.

Socialistul Ceban, prieten cu Igor Dodon, mai spune că dacă va ajunge la putere, va ridica țara la standarde internaționale.

„Vom crea un partid care atunci când va prelua puterea, va face ca în 10 ani cel mult, Republica Moldova să ajungă la standardele țărilor din sud-estul Europei și chiar peste multe din aceste țări”, a precizat Ivan Ceban.

În prezent, se lucrează la statutul și programul partidului, „toate aspectele privind înregistrarea formațiunii”, a punctat fostul membrul al Partidului Comunist din R. Moldova, Ivan Ceban.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *