Actualitate

Oamenii nebuni conduși de Sinwar au distrus Gaza

Fostul ministru al comunicațiilor Hamas, Yousef al-Mansi, a criticat puternic actuala conducere a grupării teroriste din Gaza ca un grup de „oameni nebuni” condus de Yahya Sinwar, în imaginile interogatoriului său publicate duminică de agenția de securitate Shin Bet.

„Au distrus Fâșia Gaza. „Pune-o înapoi cu 200 de ani”, a spus al-Mansi, care a servit sub fostul conducător al Fâșiei, Ismail Haniyeh – în prezent șeful biroului politic al Hamas – și în alte câteva roluri, a spus în fragmente traduse furnizate de Shin Bet. „Nu există nicio oportunitate de a trăi.”

Israelul l-a etichetat pe Sinwar – care conduce enclava și a fost marcat drept creierul atacului devastator al Hamas din 7 octombrie – un „om mort care umblă”, împreună cu restul conducerii superioare a grupării teroriste.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Adrian Popa

Adrian Popa a urmat mai multe programe de formare academică în țară și străinătate, are pregătire în domeniile științe politice, relații internaționale și studii de securitate.

1 comentariu

  1. E veacul lor…Prea au fost tolerați,ajutați,integrați…Oare nu scoți o legumă putredă dintr-o ladă unde mai sunt legume întregi?Oare nebunia nu se ia de la om la om?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *