Social

Olesea Stamate: Fracțiunea PAS discută și despre posibila demisie a altor miniștri

Fracțiunea Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) din Parlament discută și despre posibila demisie a altor miniștri, anunțul a fost făcut de Olesea Stamate în cadrul unei emisiuni de la RLIVE TV, potrivit Realitatea.md

„Am discutat despre asta, inclusiv cu premierul Gavrilița. Dacă există nemulțumiri față de membrii echipei a căror activitate nu corespunde așteptărilor cetățenilor și ale noastre, atunci este evident că se vor lua măsuri. Se discută despre înlocuiri, dar momentul nu este încă clar, trebuie de găsit și candidați”, a explicat Stamate.

Deputata a refuzat să răspundă la întrebarea prezentatorului despre domeniile care provoacă nemulțumiri PAS-ului, menționând că „totul se va ști când va veni momentul”.

Vă amintim că ieri, 8 iulie, prin decret semnat de șefa statului Maia Sandu, ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare Viorel Gerciu a fost demis. Locul lui a fost luat de deputatul PAS, Vladimir Bolea.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Asta-i aia cu mașina Porsche. O persoană care se plimbă cu Porsche prin RM și vorbește de ‘democratie’ nu poate fi credibilă. Asta îi tupeu și nesimțire la această persoană maldavana respect nimeni nu are pretenția pe la nici un politician prin RM ! Lumea când vede persoane că această votează opoziția ! Rușine !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *