Externe

Omul care îi scria discursurile lui Putin: „Din punct de vedere mental este încă un agent KGB. Putin plutește în derivă”

Omul care îi scria discursurile lui Vladimir Putin spune că președintele rus este „prins în capcană” și că „din punct de vedere mental este încă un agent KGB”.

Abbas Galliamov, care a fost creatorul de discursuri al lui Putin timp de trei ani, după ce acesta a fost ales pentru prima dată în 2001, a declarat că fostul său șef nu gândește ca un politician și că în mintea sa este „încă un agent KGB”.

Abbas Galliamov, în vârstă de 50 de ani, a adăugat că acesta ar putea fi motivul pentru care Putin este „prins în capcană” în războiul său din Ucraina, scrie Daily Star.

Vorbind la Radio National Australia, acesta a declarat că fostul său șef nu gândește ca un politician, ceea ce a avut un efect răsunător în Ucraina.

„El nu este un politician. Din punct de vedere mental, este încă un agent KGB, iar acești tipi nu stabilesc obiectivele. Când apare amenințarea, el începe să lupte împotriva acestei amenințări. De aceea, el reacționează mereu la amenințările externe care apar și rezolvă aceste probleme, iar atunci când nu există probleme, el doar plutește în derivă, lăsându-se pur și simplu dus de val. Nu este deloc un strateg, de aceea este prins în capcană acum”, a spus Galliamov.

De asemenea, Galliamov a vorbit recent pentru DW și l-a criticat pe Putin pentru că nu are un „plan B”.

„Nu are un plan B. 100% din elitele rusești și jumătate din populația rusă, în general, înțeleg că situația merge în direcția greșită”, a mai spus Galliamov,

El a adăugat că rușii se așteptau ca el să stabilească în mod clar următorii pași pentru războiul din Ucraina atunci când s-a adresat națiunii săptămâna aceasta, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

„Militarii ruși sunt ruinați, la propriu. Identitatea lor este ruinată, stima lor de sine este ruinată de ucraineni, de armata ucraineană”, a mai spus el.

Astăzi (vineri, 24 februarie) se împlinește un an de când Putin și-a anunțat „operațiunea militară specială” și a trimis tancuri peste graniță, în Ucraina.

În ciuda faptului că, inițial, au câștigat un teritoriu semnificativ, forțele rusești au fost împinse înapoi după o serie de contraofensive majore.

Cele mai recente estimări ale armatei ucrainene ridică numărul total de soldați ruși uciși la peste 146.000.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. În KGB proștii nu erau încadrați a spus-o un ex-ministru al securității. Poate că asta nu vor să recunoască adversarii lui VVP. Este neordinar. Dar cei ce nu sunt cu pleba, nu sunt prea agreați de cei certați cu intelectul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *