Actualitate

Palatul Ecaterinei (Voronin)

In editorialul sau de luni, directorul publicatiei TIMPUL, Constantin Tanase, le propunea jurnalistilor un subiect de investigatie extrem de interesant. E vorba despre niste informatii care se vehiculeaza prin Chisinau, potrivit carora V. Voronin ar fi cumparat recent, pentru nepotica sa Katiusa, nu departe de Londra, un castel care in Evul Mediu a apartinut unui rege britanic.

In zilele ce au urmat, mai multi conationali de-ai nostri, stabiliti in Marea Britanie, ne-au telefonat si ne-au comunicat ca informatia despre palatul Ecaterinei nu e o noutate pentru moldovenii din Londra si ca anume de la ei informatia a ajuns in R. Moldova. Ei ne-au asigurat ca informatia pare sa fie veridica si ca palatul cu pricina a fost cumparat acum un an, cand fiica lui Oleg Voronin, dupa ce a absolvit liceul la Chisinau, a plecat sa-si continue studiile in strainatate, la Londra. Daca va amintiti, chiar ea declara intr-un reportaj tv ca viseaza sa mearga la studii in Anglia.
Prietenii nostri din Anglia n-au reusit deocamdata sa contacteze servitorii angajati la palatul Ecaterinei, dar au promis ca vor face si acest lucru.
Notam in final ca, potrivit mai multor surse, in perioada de timp de cand e sef al statului V. Voronin a devenit unul dintre cei mai bogati oameni din R. Moldova, averea Familiei sale ridicandu-se la cateva miliarde.
 

Serghei Burtciu, pentru TIMPUL
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *