Actualitate

Parada 1 decembrie 2018 București

 Sâmbătă, pe 1 decembrie, parada militară va începe la ora 10:00 și va avea loc în Piața Arcul de Triumf din București. Militarii străini vor fi din Ucraina, Turcia, SUA, Slovacia, Republica Moldova, Regatul Marii Britanii și al irlandei de Nord, Portugalia, Polonia, Lituania, Letonia, Italia, Grecia, Germania, Franța, Estonia, Croația, Cehia, Canada, Bulgaria și Albania.

Tot în București de 1 decembrie va avea loc o ceremonie religioasă și militară în timpul căreia se vor depune jerbe și coroane de flori la Mormântul Ostașului Necunoscut din Parcul Carol I. În același timp, reprezentanți ai Armatei Române vor participa la organizarea, pregătirea și desfășurarea de ceremonii religioase și militare de depunere de flori, defilări și expoziții de tehnică militară de luptă și armament, întâlniri cu militari veterani și veterani de război.

Ultima repetiție pentru Parada militară deschisă reprezentanților mass-media va avea loc marți, 27 noiembrie, de la ora 09.45, la Terenul de instrucție Ghencea (acces din Șoseaua Antiaeriană nr. 6-8, începând cu ora 9.00).

Pentru desfășurarea în ordine a paradei, Brigada Rutieră București va asigura fluența în trafic precum și informarea conducătorilor auto asupra restricțiilor rutiere.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *