Lumea

Paznicul unui magazin din SUA a fost împușcat în cap după ce i-a cerut unei femei să poarte mască sanitară

Calvin Munerlyn, în vârstă de 43 de ani, a murit la un spital din orașul Flint. Conflictul a început după ce Munerlyn i-a cerut fiicei unei cliente din magazin să își pună masca sanitară, conform regulilor în vigoare. Femeia, devenită recalcitrantă, a intrat, inițial, într-o altercație verbală cu paznicul.

Imaginile înregistrate de camerele video, confirmă incidentul inițial, se arată într-un comunicat al procurorului care se ocupă de caz. Fiica clientei a părăsit magazinul, însă femeia a început să țipe la agentul de pază care i-a cerut apoi să părăsească magazinul și i-a spus casierei să nu o servească.

Conform unui decret executiv al guvernatorului statului Michigan, toți angajații și clienții din magazine sunt obligați să poarte mască sanitară. Imaginile video arată că după conflictul inițial, femeia s-a urcat în mașină și a părăsit zona. 20 de minute mai târziu, soțul acesteia și fiul lui s-au întors la magazin cu aceeași mașină, l-au agresat verbal pe paznic, după care l-au împușcat în cap.

Cei trei au fost acuzați de crimă cu premeditare dar și de alte infracțiuni referitoare la nerespectarea regimului armelor și încălcarea restricțiilor pe perioadă de pandemie. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *