Actualitate

Philip Morris vrea un viitor fără fum de țigară

Aproximativ 10.000 de oameni din întreaga lume procură zilnic sistemul de încălzire IQOS. Șapte din zece fumători care încep să utilizeze IQOS, renunță complet la țigările tradiționale și utilizează exclusiv sau predominant IQOS. Mai mult de 5 milioane de fumători adulți din 38 de țări din întreaga lume, au trecut la utilizarea IQOS! Compania Philip Morris International a devenit locomotiva acestei tranziții.

Compania explică succesul acestui produs prin faptul că IQOS oferă fumătorilor o alternativă inovativă de a se bucura de gustul tutunului adevărat, fără ardere, fără fum și fără scrum. Studiile PMI arată că aerosolul produs prin încălzirea tutunului conține în medie cu 90% mai puține substanțe toxice în comparație cu o țigară tradițională. Dosarul de studii științifice ale PMI include peste 170 de studii de cercetare publicate în jurnale recenzate (peer-reviewed) de nivel mondial. Iar în decembrie 2016, PMI a prezentat dosarul științific al produsului IQOS organizației US FDA pentru obținerea permisiunii de vânzare a acestuia ca produs din tutun cu un risc redus (Modified risk tobacco product application).

PMI este prima și singura (pentru moment) companie din lume care a luat o decizie atât de revoluționară de a-și reorienta activitatea și resursele în dezvoltarea produselor inovative fără fum şi punerea lor la dispoziția fumătorilor adulți. Ambiția companiei este de a converti toți fumătorii din lume la produse alternative fără fum. În Moldova, PMI este în prag de lansare IQOS. Potrivit estimărilor, pe piața locală deja există câteva sute de fumători adulți care au trecut la IQOS. PMI va oferi suport tuturor consumatorilor de IQOS, indiferent dacă dispozitivul electric a fost cumpărat în Moldova sau în străinătate. În acest scop, din 2 iulie este lansat site-ul https://www.iqos.md/, unde vor putea fi depuse cereri de înregistrare a dispozitivelor cumpărate în alte țări. De asemenea, și fumătorii care vor să afle primii despre lansarea produsului în țara noastră se pot înregistra aici.

Sursa: Articolul complet îl puteți citi în «Экономическое Обозрение. Логос Пресс» din 29.06.2018

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *