CSI / RusiaInternaționalRăzboi

Podoleak: „Nu are rost să negociezi cu cei care „calcă pe cadavre” — Putin şi anturajul său”

Consilierul prezidenţial al președintelui ucrainean, Mihailo Podoleak a afirmat, sâmbătă, 1 octombrie, că Ucraina nu va negocia cu Vladimir Putin, subliniind că nu este cazul de discuţii cu cei care ”calcă pe cadavre”, potrivit Hotnews.

„Să concluzionăm.

1. Nu are rost să negociezi cu cei care „calcă pe cadavre” — Putin şi anturajul său. Preţul cuvintelor lor are o valoare negativă.

2. Sunt posibile negocieri, dar cu noul preşedinte al Rusiei. Care va evalua realitatea mai adecvat”, a scris Podoleak pe pagina sa de Twitter.

Vineri, preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski a anunţat că nu va negocia cu Rusia atât timp cât Putin se află la putere, imediat după ce președintele Rusiei a cerut Ucrainei să capituleze.

Vladimir Putin a îndemnat vineri Ucraina ”să înceteze imediat” ostilităţile şi să ”revină la masa negocierilor”.

Președintele Ucrainei i-a răspuns că ”Ucraina nu va negocia cu Rusia atât timp cât Putin este preşedintele Federaţiei ruse. Vom negocia cu noul preşedinte”.

El denunţă o ”farsă a anexării” şi acuză Rusia că ”încearcă să fure ceea ce nu-i aparţine”.

Vă amintim că vineri, 30 septembrie, Putin a oficializat într-un discurs-fluviu anexarea regiunilor ucrainene Lugansk, Doneţk, Herson şi Zaporojie, în care a criticat virulent Occidentul şi a cerut Kievului să capituleze.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *