Fotbal

Primul succes important pentru Mircea Lucescu la naţională Turciei

Ardă Turan, mijlocaşul Barcelonei, a anunţat recent că s-a răzgândit în privinţa retragerii din activitate şi că este gata să răspundă convocărilor.

"Vreau să ştiţi că aş fi onorat, că de obicei, să joc pentru echipa noastră naţională dacă selecţionerul consideră că este nevoie de mine.

Aşa cum ştiţi, m-am retras din naţională după un incident nefericit ce a avut loc după meciul cu Kosovo. Motivul real a fost reprezentat însă de discuţiile despre valoarea echipei naţionale. Atitudinea împăciuitoare a preşedintelui Federaţiei, Yildirim Demiroren,şi numirea în funcţia de selecţioner a lui Mircea Lucescu m-a făcut să îmi reconsider poziţia.

Vreau să ştiţi că echipa naţională nu depinde de niciun jucător, dar că întotdeauna ne simţim onoraţi să evoluăm pentru prima reprezentativă. Din acest moment va anunţ că, dacă selecţionerul consideră că are nevoie de mine, voi fi onorat să răspund convocărilor la naţională", a transmis Turan.
Reacţia mijlocaşului în vârstă de 30 de ani vine după ce Mircea Lucescu a mers la Barcelona şi a discutat personal cu el despre revenirea la echipa naţională.

"Îl Luce" a fost numit recent în funcţia de selecţioner al Turciei şi, chiar dacă mai are o luna până la primul meci oficial, lucrează deja cu fotbaliştii "semilunei".

Obiectivul tehnicianului român este calificarea la Mondialul din 2018, el dorindu-şi să fie prezent la turneul final din Rusia.  

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *