Actualitate

„Putin nu mai are multe rachete în dotare”. Putin a început să realizeze că pierde

Danilov comentează lovitura asupra Ucrainei: Putin nu mai are multe rachete în dotare. În opinia sa, această lovitură indică faptul că Putin a început să realizeze că pierde.

Rusia nu mai are prea multe rachete și se vor termina mai devreme sau mai târziu.

Secretarul NSDC, Oleksiy Danilov, a declarat acest lucru într-un interviupentru Ukrayinska Pravda.

“Ceea ce privește puternicul atac cu rachete de astăzi, la care a fost supusă aproape întreaga țară, exact asupra sistemului nostru energetic, încă o dată – este o manifestare a slăbiciunii, este o manifestare a înțelegerii că el (Putin – n.r.) pierde”, a spus el.

Potrivit lui Danilov, Putin vrea să semene haos și panică în Ucraina în acest fel.

“Dar vreau să îi asigur pe toți cetățenii noștri că nu mai are multe dintre aceste rachete și că se vor termina mai devreme sau mai târziu. Și știm cu siguranță că sunt deja mult mai puțini decât erau înainte de 24 februarie”, a precizat secretarul NSDC.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Poate il imprumuta prietenii chinezi cu niste rachete fabricate in Korea de Nord, din alea care explodeaza inainte de lansare.
    Toate tarile nedemocratice vor ajuta pe avortonul de la Kremlin, pentru ca Rusia controlata de acesta a fost un bun refugiu si scoala pentru cam toti dictatorii din lume.
    Raul se starpeste greu, intotdeauna isi gaseste refugiu si regenereaza daca nu il stirpesti complet.
    Daca doar o mica parte din banii cheltuiti in asa zisa “operatiune speciala” ar fi fost dirijati catre combaterea foametei si a saraciei in lume am fi avut o lume sigur mai buna. Si cheltuielile uriase vor continua pentru ca si dupa inghetarea conflictului vor fi necesare mii de miliarfe de dolari pentru nevoile curente si refacerea infrastructurii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *