Ultima oră

REVOLTĂ la Râbnița

Angajaţii spun că directorul şi-a obţinut locul de muncă doar datorită faptului că este prieten cu liderul de la Tiraspol, Evghenii Şevciuk. Informaţia a fost comunicată pentru Info-Prim Neo de către expertul în problematica transnistreană Oazu Nantoi. 

„E vai şi amar de oamenii din stânga Nistrului. Şevciuk l-a desemnat în fruntea întreprinderii aşa-zise de stat de reţele electrice pe un prieten de-al său, căruia îi spune Igor Ghilca. Acest Ghilca se comportă foarte urât, astfel încât 128 de angajaţi din 150 au semnat un demers prin care cer demiterea acestuia”, a declarat Oazu Nantoi.

Analistul a remarcat că activitatea lui Igor Ghilca i-a făcut pe oameni să se decidă la acţiuni fără precedent în regiune. Oazu Nantoi crede că aceste acţiuni demonstrează putreziciunea acestui regim. Analistul nu cunoaşte dacă angajaţii nemulţumiţi vor organiza şi proteste sau se vor limita la demersul semnat.

Potrivit informaţiilor din presa transnistreană, Igor Ghilca a fost numit în funcţie la începutul lunii octombrie a anului trecut.
 
sursa: info-prim.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *