Carte

TIMPUL şi Editura GUNIVAS îţi completează biblioteca personală

 
Trimite pe adresa concurs@timpul.md o fotografie care ar demonstra că mai ai loc în biblioteca personală pentru a câștiga un set extraordinar format din :

„Florile răului” de Baudelaire – Cartea reuneşte într-o prezentare deosebită poeziile din Florile Răului, opera capitală a lui Charles Baudelaire. Noutatea deosebită a acestui volum constă în faptul că sunt incluse în el atât originalul francez al fiecărei poezii, cât şi traducerile apărute în româneşte.
„Opere” de Ovidiu – Volumul cuprinde poemul didactic de inspiraţie mitologică "Metamorfoze", calendarul religios roman, zugrăvit poetic în "Fastele", epistole în versuri, "Tristele" şi "Ponticele", scrise în timpul exilului la Tomis. Ediţia de faţă reuneşte pentru prima oară într-o singură carte traducerea în română a tuturor operelor majore ale lui Ovidiu.
„Război şi pace” de Tolstoi – Unul dintre cele mai ample şi mai complexe romane din literatura universală, „Război şi Pace” urmăreşte istoria familiilor aristocrate ruseşti în timpul campaniei militare napoleoniene în Europa. „Război şi pace” este considerat a fi cel mai mare roman scris vreodată, remarcabil prin complexitate şi unitate, un roman istorico-psihologic de mari proporţii.
„Teatrul complet” de Euripide – În traducere de Alexandru Miran, volumul cuprinde 19 piese ale marelui poet antic grec din sec. IV î.Hr.

Asteptam imaginile voastre pana in data de 12 decembrie si apoi decidem cine are cel mai frumos loc in biblioteca!
Fii ingenios şi te premiem la final!

Premiul va fi acordat prin tragere la sorţi, câştigătorul urmând a fi anunţat prin e-mail

* Participând la concurs, confirmi acordul de a te abona la newsletter-ul TIMPUL. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *