ROMÂNIA

TRAGEDIE! Fiica unui preot s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc

O tânără de 18 ani și-a găsit sfârșitul, după ce s-a aruncat în gol de la etajul 12 al unui bloc din Cluj-Napoca. Copila a recurs la gestul extrem, din cauza unor probleme în familie, pe care nu a putut să le depășească. Înainte de tragedie, tânăra a postat pe rețelele sociale un mesaj de adio sfâșietor. 

Fata, de 18 ani, a decis să își pună capăt zilelor după mai multe probleme nerezolvate din familie. Ea s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc din Cluj Napoca. Era fiica unui preot din localitatea Moisei, din județul Maramureș. Cu puțin timp de tragedie, tânăra a postat pe rețelele sociale un mesaj de adio. Aceasta a spus că nu depresia a condus-o la acest gest, ci lumea egoistă și dezgustătoare în care a trebuit să trăiască, notează realitatea.net.

Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru tânără. Trupul fetei a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca pentru autopsie. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și fac acum cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a întâmplat tragedia. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *