ActualitateSănătate

‘Voi sprijini, alături de CNAS, menținerea veniturilor’

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a transmis un mesaj pentru medicii de familie. Voi sprijini menținerea veniturilor și diversificarea serviciilor, a comunicat Rafila.

Mesajul a fost transmis prin intermediul rețelelor de socializare. „Astăzi sărbătorim medicii de familie, cărora le mulțumesc pentru profesionalism, implicare în alinarea suferinței și vindecarea pacienților din comunitățile în care își desfășoară activitatea. Voi sprijini, alături de Casa Națională de Asigurări de Sănătate, menținerea veniturilor pentru medicii de familie și diversificarea serviciilor medicale pe care le fac. Deja multe din cele 2600 de cabinete de medicină de familie sunt renovate cu fonduri din PNRR, iar dotarea lor completă se va face până la sfârșitul acestui an”, a scris Alexandru Rafila în mesajul său. Rafila a mai spus că medicii de familie trebuie să fie sprijiniți și de autoritățile locale.

„Cel mai important, pentru medicii de familie, este să fie sprijiniți de autoritățile locale acolo unde își desfășoară activitatea și să fie parte a comunității”, a precizat Rafila. Ministrul Sănătății a vizitat cabinetele de medicină de familie din comuna Bălțați din Iași. Acestea au fost renovate prin programul Ministerului Sănătății și cu sprijinul autorităților locale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *