CSI / Rusia

Ucraineancă de 33 ani, VIOLATĂ de mai multe ori de soldații ruși

Luni, The Times of London a publicat un interviu cu o femeie de 33 de ani din Ucraina, care ar fi în centrul investigației. Aceasta trăia alături de soțul ei în vârstă de 35 de ani și de fiul lor de 4 ani în satul Shevchenkove, aflat lângă capitala Kiev, scrie protv.ro.

Sub protecția anonimatului, femeia a declarat că pe 9 martie ea și soțul ei au fost abordați de un grup de militari ruși în afara gospodăriei lor și au aflat că soldații le omorâseră cîinele. După lăsarea întunericului, femeia povestește că ea și soțul ei au auzit zgomote afară, iar bărbatul a ieșit să vadă ce se întâmplă.

„Am auzit o împușcătură, sunetul porților care se deschideau și apoi sunetul pașilor în casă”, a spus femeia pentru The Times.

Unul dintre bărbații cu care s-au întâlnit anterior, care ar fi chiar comandantul grupului de militari, s-a întors cu un alt bărbat la locuința lor.

„Am început să plâng. “Unde este soțul meu?”. Apoi m-am uitat afară și l-am văzut pe jos, lângă poartă. Tipul mai tânăr a scos o armă, mi-a pus-o la cap și a zis: “L-am împușcat pe soțul tău pentru că e nazist””, a povestit femeia.

Ea i-a spus fiului ei să se ascundă în camera în care familia se adăpostea în timpul bombardamentelor. Femeia a povestit că apoi cei doi militari au violat-o pe rând, în timp ce băiatul de 4 ani “plângea în camera alăturată”.

„Mi-a zis: “Ai face bine să taci sau îl voi aduce pe fiul tău să îi arăt creierii mamei sale împrăștiați prin toată casa. Mi-au ținut mereu o armă la cap și m-au batjocorit. Spuneau “Să o ucidem sau să o ținem în viață””, a mai spus ea.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *