Actualitate

ULTIMA ORĂ // CEC anunță că în Frankfurt a fost RELUATĂ votarea. Alertă cu bombă a fost EVIDENT una falsă

UPDATE CEC: Procesul de votare în cadrul secției din Frankfurt a fost reluat. Alerta cu bombă s-a adeverit a fi falsă.

UPDATE CEC: În continuarea mesajului de mai jos, având în vedere art. 56 alin (1) din Codul Electoral, pericolul la adresa alegătorilor, Președintele BESV 1/349 Frankfurt pe Main a decis suspendarea votării pentru 1 oră, până la 17:35, ora Moldovei.

Poliția evacuează zona, intrarea pe teritoriu nu este admisă din motive de securitate. Confom estimărilor poliției, va fi necesară 1-1,5 h pentru verificarea vizînd explozibilul a întreg perimetrului.

***

Cu câteva minute în urmă, reprezentanții Poliției din orașul Frankfurt, Germania au comunicat despre recepționarea unui apel telefonic cu privire la plasarea unei bombe la secția de votare nr. 1/349 Frankfurt.

În scurt timp, la fața locului s-au deplasat serviciile specializate germane pentru a efectua verificări și discuții suplimentare.

Funcționarii din cadrul biroului electoral evaluează operativ situația și, în funcție de evoluția acesteia, vor lua decizii despre activitatea de mai departe a secției de votare.

Amintim că secția de votare din Frankfurt este una din cele mai aglomerate după numărul de participanți la vot. Alegătorii moldoveni au format cozi imense la secție.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *