Social

ULTIMA ORĂ! Trei companii aeriene noi lansează curse directe spre Chișinău

Trei companii aeriene noi lansează curse directe spre Chișinău, informează administrația Aeroportului Internațional Chișinău. Este vorba despre Israir ישראייר, Azerbaijan Airlines – AZAL și Southwind Airlines, scrie Radiomoldova.

Compania Southwind Airlines va opera până pe 1 noiembrie 2023 curse charter spre Antalya.

„Conexiunea cu Antalya este una dintre cele mai populare destinații printre călătorii din regiunea noastră și un simbol al vacanțelor all-inclusive. Aeroportul din Antalya are legătură directă cu mai mult de 140 aeroporturi – și pe această direcție se formează conexiuni comode și prin alte puncte intermediare”, se arată în comunicat.

Israir ישראייר, va opera zboruri directe regulate de pe aeroportul nostru spre Tel Aviv din 29 octombrie în fiecare zi de luni, miercuri, joi și duminică.

„O destinație plină de contraste, ce atrage anual peste trei milioane de turiști, un oraș plin de viata, modern, cosmopolit ce oferă numeroase distracții”, mai declară administrația Aeroportului.

De asemenea, Azerbaijan Airlines – AZAL, va opera zboruri directe regulate spre Baku, Heydar Aliyev airport, din 15 septembrie, în fiecare zi de luni și vineri.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *