Actualitate

Un deputat din Marea Britanie a fost înjunghiat de un bărbat la o biserică metodistă

Deputatul veteran, David Amess, care reprezintă regiunea Southend West în Essex din 1983, a fost atacat la biserica metodistă Belfairs din Leigh-on-Sea, potrivit The Guardian. Ofiţerii de la biroul Amess a declarat că nu știe alte detalii și așteaptă actualizări. Într-o scurtă declarație, poliția din Essex a declarat că un bărbat a fost arestat în urma incidentului. Nu se poate spune însă dacă a fost vorba despre un atac terorist, scrie Observator.

„Am fost solicitaţi pentru a interveni la un caz de înjunghiere în Eastwood Roadd North la scurt timp după ora 12.05. Un bărbat a fost arestat la scurt timp, iar în acest moment nu avem detalii că ar mai fi implicată o altă persoană. Vă vom aduce mai multe informații când le vom avea”, au declarat poliţiştii. Înjunghiat în timpul conferinţei Fostul lider al partidului din care face parte deputatul, Iain Duncan Smith, a spus că se roagă pentru o recuperare completă a acestuia. „Gândurile mele sunt cu David Amess și familia sa în acest moment îngrozitor", a scris acesta pe Twitter.

Acest incident aminteşte de altele asemănătoare petrecute în Regatul Unit. În 2010 parlamentarul laburist Stephen Timms a supravieţuit după ce a fost înjunghiat în biroul din cricumscripţia sa, iar în 2016 deputata laburistă Jo Cox a murit în urma unui atac armat cu câteva zile înaintea referendumului pentru Brexit.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *