Actualitate

Un pasager al cursei aeriene Chişinău – Veneţia s-a pornit în Italia cu 600 pachete de țigări

Oamenii legii au anunțat proprietarul bagajului, care nu s-a prezentat la controlul de securitate şi nici la îmbarcarea pasagerilor. Cercetările continuă, în vederea stabilirii circumstanțelor cazului dat și reținerea proprietarului bagajului.

Un alt caz a fost înregistrat în data de 31 ianuarie, în punctul de trecere Lipcani – Rădăuți–Prut unde s-a prezentat un cetățean moldovean de 22 de ani, la volanul unui Peugeot Boxer, înmatriculat în Franța.

După controlul documentelor de călătorie, mijlocul de transport a fost supus unei verificări minuțioase. În compartimentul marfar era amenajat un spațiu special, în care erau ascunse mai multe blocuri cu țigări. 1740 de pachete de diferite mărci comerciale nu au fost declarate în timpul controlului, valoarea cărora se ridică la peste 26 mii lei.

Amintim că vineri noaptea, echipa mobilă a Poliției de Frontieră a depistat prima captură impresionantă de produse de tutungerie, reținută în anul curent. În urma declanșării acțiunii pe linia prevenirii și combaterii contrabandei cu țigări în zona de competență a Sectorului Poliției de Frontieră Ocnița au fost reținute trei camioane, 2 persoane, 14.500 pachete de țigări și aproximativ 10 tone de tutun.

sursa: timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *