Actualitate

Unionistul Valeriu Munteanu: Voi face o solicitare oficială către Guinness World pentru a se constata că Dodon este cel mai „lepădat” politician din toată lumea

Începând cu luna noiembrie a anului trecut, după ce de acesta s-a lepădat poporul Republicii Moldova și nu l-a mai votat președinte, rând pe rând de tovărășia acestuia s-au lepădat subit, în momente politice delicate tot felul de personaje pe care Igor Dodon s-a bazat pentru ași satisface unele necesități politice dubioase:

1. Ion Chicu, nu a rezistat foarte mult și imediat după învestirea noului președinte, acesta a demisionat, deschizând calea alegerilor parlamentare anticipate, pe care le blestemă acum Igor Nicolaevici.

2. Mariana Durleșteanu, propusă de coaliția infracțională PSRM-ȘOR la funcția de prim-ministru, a renunțat subit la această calitate, într-un moment bine calculat, ce a permis președintei Maia Sandu să consume și cea de-a doua tentativă de numire a unui prim-ministru. Probabil Mariana Durleșteanu are cel mai mare rol în declanșarea alegerilor parlamentare anticipate.

3. Ion Ceban, a defectat ideologic. Subit după ce Igor Dodon a pierdut alegerile prezidențiale, Ion Ceban a făcut să ajungă în presă o postare dea sa pe telegram, unde „ne lumina” asupra faptului de o notorietate fără echivoc – „Chișinău este al doilea cel mai mare oraș românesc”. Evident Ceban s-a gândit la pielea sa electorală pentru următoarele alegeri locale generale.

4. Boris Lupașcu, propus ilegal la funcția de judecător al Curții Constituționale, a cedat în mai puțin de 5 zile, după ce a văzut că daravela socialisto-șoriană poate să se lase cu răspundere penală pentru dumnealui.

Mai sunt și alții?

Semeni vânt, culegi furtună…
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *