ActualitateSănătate

va intra urgent într-o perioadă de izolare în fieful său din Delaware. Care este starea actuală de sănătate a președintelui SUA

Preşedintele Statelor Unite Joe Biden, în campanie în Nevada pentru alegerile din noiembrie, a fost testat pozitiv la COVID-19, a anunţat miercuri Casa Albă într-un comunicat, precizând că are “simptome uşoare”, notează AFP, citat de AGERPRES.

Joe Bide, în vârstă de 81 de ani, “complet vaccinat”, va intra într-o perioadă de izolare în fieful său din Delaware, a indicat Casa Albă, într-un moment în care îndoielile cu privire la abilităţile fizice şi mentale ale liderului de a face campanie reapar după apeluri din partea unor democraţi de a se retrage. Joe Biden a spus, miercuri, că se simte bine după ce a fost testat pozitiv la COVID-19 în cursul unei deplasări de campanie în Nevada. “Mă simt bine”, le-a declarat el jurnaliştilor, în timp ce urca la bordul avionului prezidenţial “Air Force One”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Poveste Covid nu este decat o strategie a consilierilor lui Biden de a se retrage “frumos” din scena, avand in vedere ca multa lume “il plange” acum pe Trump pt atentatul nereusit. Trump beneficiaza de o nesperata cota de popularitate datorita atentatului, iar Biden nu are cu ce “iesi in fatza” in acest timp, asa incat a fost sfatuit sa se retraga “de Covid”, pana se mai calmeaza simpatia provocata de atentat.
    Apropos ! Marele ziar Timpul, cand a fost atentatul asupra lui Trump a avut mai multe zile ca prim subiect “o poza cu o umflata” !!!!! In ce hal a fost adus ziarul asta ! Cu subiecte de “medicina” in lipsa de articole bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *