Actualitate

Vești proaste pentru ocupanți. Plecarea din Crimeea va fi permisă doar cu permisiunea biroului de înrolare militară

Începând cu 19 septembrie, se va putea părăsi Crimeea ocupată numai cu o permisiune scrisă din partea unui comandant militar.

Acest lucru este precizat într-un document trimis companiei de transport TRANSCARGO de către comisariatul militar. Acesta vorbește despre organizarea mobilizării, despre noile reguli de trecere a podului Kerch și despre restricțiile privind plecările.

Vă reamintim că anterior s-a raportat că armata rusă încearcă să „cârpească găurile” de pe linia frontului, apărute ca urmare a acțiunilor de succes ale forțelor armate ucrainene, cu ajutorul unităților mobile.

Anterior, s-a raportat că, din cauza unei serii de bombardamente în Crimeea ocupată, Rusia va trebui să își consolideze prezența militară în această zonă pentru a proteja bazele militare și aerodromurile. În acest scop, Moscova va trebui să își retragă rezervele de pe linia frontului din Ucraina.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Pai ce, biroul ala nu e alcatuit din oameni care oot sa incaseze spagi grase din care sa imparta cu sefii lor de la Moscova ? Cand ma gandesc cati bani si alte valori se vor incasa, ca vor trebui sa organizeze o logistica de transport spre patria mama Rusia, la un loc cu mortii trimisi acasa vor circula si ‘contributiile’ dezinteresate si babane ale scutitilor de razboi.

  2. In 2013 cand am vizitat Crimeea, populatia majoritara era rusa plus ceva tatari adusi nu stiu de unde. Au mai adus rusii populatie in peninsula!? – greu de crezut.

    1. Amice, esri in eroare. Tatarii sunt cei mai vechi in Crimeea. Cat despre rusi esti sigur xa wrau rusi ? Eventual vorbitori de rusa, ceea ce e noemal atata timo ce la scoala si in media au auzir doar rusa Cred ca mai erau si alte neamuri pe acolo dar nu i-ai verificat dupa limba vorbita: moldoveni, bielorusi, greci, evrei, italieni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *